Gratis

WORKSHOP BIG BEN COUNTRY 2019

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre L'Amistat

90-92 Carrer de Ferrer i Busquets

25230 Mollerussa

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Com cada any, arriba el nostre petit esdeveniment que fem amb tant afecte per poder reunir-nos en terres LLeidetanas.

Amics de tot arreu vénen a passar un cap de setmana amb nosaltres per poder difrutar junts d'aquesta companyia, i al mateix timepo gaudir del programa que efectuem amb tanta cura perquè sigui tot un èxit.

Aquest any és per a nosaltres un any especial ja que celebravos nostre desè aniversari com a BIG BEN COUNTRY, i per a nosaltres és una data molt especial, sabent que actualment és difícil sobreviure com a festival per la competència de festivals i esdeveniments que es realitzen no només a Catalunya , si no en la resta de li Penisula i Europa, sent difícil a l'hora de triar a on anar, ser el elegidio.
Per això volem que aquest any puguem celebrar-ho una miqueta més especial que del que és habitual intentanto organitzar diverses sorpreses perquè les gaudiu amb nosaltres.
No ho dubteu aquest any veniu a passar el cap de setmana setmana amb nosaltres.

La nostra graella de professors es tanca ja amb els nostres habituals amics Silvia Calsina, Neus Lloveras Arranz, Lidia Calderero, Edu Roldós Carrau, sempre present i aquet any tindrem Jérôme Grodkowski, Kiss Richárd i una servidora Vanesa Barambio Corboud

Aquest any hem seguim amb la nostra programació del 2018 perquè els assistents pugueu gaudir encara més de l'esdeveniment, havent posat ia 2 workshops divendres a la Nit, i després la nostra habitual Marató de Balls de Benvinguda.

Dissabte al matí gaudirem de 2 workshops, ia la tarda dels 2 restants.

Com ja és habitual oferim un Concert totalment gratuït no només als assistents de l'esdeveniment, sinó també a portes obertes a qui vulgui li pugui interessar, portem temps volent integrar aquest tipus d'esdeveniment a la ciutat de Mollerussa, i que els habitants de la comarca puguin gaudir-igual que els assistents al nostre esdeveniment.

Aquest any encara no podem dir qui sera estem en process de selleccio.

Per acabar el dissabte tindrem la nostra habitual MARATÓ DE BALLS ACTUALS i per acabar el colefon nostra hora GOLFA que ja vam advertir que no només serà country, perquè volem molta marxa, i volem divertir-nos.

Com sempre volem que gaudiu i si no ho feu nosaltres tampoc, aquest any anem a per la vostra somriure, la vostra alegria, la vostra diversió, no ens falteu.

Els que ja heu assistit sabeu com som i la il·lusió que posem per vosaltres, que millor per a qui no ens coneix que sigui en aquesta data tan especial.

Us esperemComo cada año, llega nuestro pequeño evento que hacemos con tanto cariño para poder reunirnos en tierras LLeidetanas.

Amigos de todas partes vienen a pasar un fin de semana con nosotros para poder difrutar juntos de esta compañía, y al mismo timepo disfrutar del programa que efectuamos con tanto cuidado para que sea todo un éxito.

Este año es para nosotros un año especial ya que celebramos nuestro décimo aniversario como BIG BEN COUNTRY, y para nosotros es una fecha muy emblematica, sabiendo que actualmente es difícil sobrevivir como festival por la competencia de festivales y eventos que se realizan no sólo en Cataluña, sino en el resto de le Penísula y Europa, siendo difícil a la hora de elegir dónde ir, ser el elegidio.

Por eso queremos que este año podamos celebrarlo algo más especial que de lo habitual, intentanto organizar varias sorpresas para que las podais disfrutar con nosotros.

No lo dudeis este año venid a pasar el fin de semana semana con nosotros.

A dia de hoy todavía no os queremos decir los 3 profesores no habituales, 1 nacional y los otros 2 extranjeros. Pero sabemos quien son, no tengais miedo la parilla esta cerrada.

Nuestra parrilla de profesores se cierra ya con nuestros habituales amigos Silvia Calsina, Neus Lloveras Arranz, Lidia Calderero, Edu Roldós Carrau, y este año las nuevas incorporaciones son Jérôme Grodkowski, Kiss Richárd y una servidora Vanesa Barambio Corboud

Este año seguimos con nuestra programación del 2018 para que los asistentes podais disfrutar aún más del evento, habiendo puesto ya 2 workshops el viernes por la Noche, y después nuestra habitual Maratón de Bailes de Bienvenida.

Sábado por la mañana disfrutaremos de 2 workshops, y por la tarde de los 2 restantes.

Como ya es habitual ofrecemos un Concierto totalmente gratuito no sólo a los asistentes del evento, sino también a puertas abiertas a quien quiera le pueda interesar, llevamos tiempo queriendo integrar este tipo de evento en la ciudad de Mollerussa, y que los habitantes de la comarca puedan disfrutarlo igual que los asistentes a nuestro evento.

Este año todavia no podemos deciros quien sera, debido que estamos uan en proceso de selección.

Para terminar el sábado tendremos nuestra habitual MARATÓN DE BAILES ACTUALES y para acabar el colefon nuestra hora GOLFA que ya advertimos que no sólo será country, porque queremos mucha marcha, y queremos divertirnos.

Como siempre queremos que disfruteis y si no lo haceis nosotros tampoco, este año vamos a por vuestra sonrisa, vuestra alegría, vuestra diversión, no nos faltéis

Los que ya habeis asistido sabeis como somos y la ilusión que ponemos por vosotros, que mejor para quien no nos conoce, que sea en esta fecha tan especial.

Os esperamos

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre L'Amistat

90-92 Carrer de Ferrer i Busquets

25230 Mollerussa

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado