16,63 € – 55,45 €

2a TROBADA D'AUTÒNOMS I EMPRESES DE LLEIDA

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Mollerussa

Ferran Puig

Centre Cultural

25230 Mollerussa

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Descripción del evento

Descripción

La Trobada d’autònoms, emprenedors i empreses de Lleida és una trobada B2B en el qual les empreses petites i mitjanes tenen l’oportunitat d’ampliar la seva base de clients, crear nous contactes de qualitat i trobar sinergies que afavoreixin el seu èxit professional.

Sense perdre de vista la generació de negoci, aquesta trobada està nodrida de conferències enfocades a ser d’utilitat en el desenvolupament de les empreses, presentacions de productes o serveis i networking entre els assistents per incentivar les relacions comercials.

Impulsar una cultura empresarial, emprenedora i dinàmica des d’un teixit empresarial vertebrat i des d’una societat civil forta - de la qual l’empresari és un dels sectors més representatius - es poden impulsar, socialment, econòmicament, etc. el que la societat del segle XXI necessita.

Volem així reforçar el lideratge social i econòmic de Lleida, impulsar el desenvolupament i consolidació de la província, en la qual Lleida i el Pla d’Urgell aquesta ocasió ha d’assumir un paper destacat.

Ens agradaria ser una trobada de referència, en la que a l’elaboració d’opinió empresarial es refereix, per als organismes públics i les forces socials, en tots aquells temes que afecten el desenvolupament empresarial de Lleida/ Mollerussa i província.


https://trobadalleida.wordpress.com/


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Mollerussa

Ferran Puig

Centre Cultural

25230 Mollerussa

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Guarda este evento

Evento guardado