11,32 €

ADAM GILES LEVY + SENIOR i EL COR BRUTAL

Panel Acciones y detalles

11,32 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Sala El Torín

13 Carrer Roser

17800 Olot

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 30 días antes del evento

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
Festival Elmini2020 ,Adam Giles Levy + Senior i El Cor Brutal

Acerca de este evento

Senior i El Cor Brutal

Vodevil de poble, cabaret valencià

Al Festival Elmini, Senior i El Cor Brutal oferiran un concert únic. En formació de duet amb Landete a la veu i Endika al piano acústic, avançaran cançons del seu imminent disco nou i repassaran 10 anys de trajectòria vestint el seu cançoner de fusta, tecles i cordes. Una vella nova manera d'interpretar el repertori de Senior i el seu Cor Brutal anant al moll de l'os, allà on les cançons parlen de tu a tu amb l'oient i augmenten la interacció d'una manera íntima i directa, amb una sensibilitat més europea, menys ianqui, a la manera d'Ute Lemper, Kurt Weill o Edith Piaf. Cabaret de poble, vodevil valencià.

Adam Giles Levy

L’Adam Giles Levy és un cantautor anglès de blues alternatiu fet als escenaris. Delicat i salvatge a parts iguals. Amb un ampli registre vocal i un emocionant directe, l’Adam presenta el seu treball, “Peninsula”. La publicació de "Peninsula" (2018) va ser el catalitzador necessari per emprendre una nova gira Europea. Destaquen les actuacions en festivals com el Pordenone Blues Festival (Itàlia), Dresden Jazztage (Alemanya), (a)phonica (Catalunya) i Weyfest (UK). L’Adam també ha telonejat a artistes com Steve Hackett (Genesis), Mike Dawes, Newton Faulkner, Noah Gundersen i William Fitzsimmons.

La premsa diu:

“Un gran compositor. Expressa les seves lletres amb el seu propi estil inimitable realment perquè canta com ningú altre. ”(Kid Jensen, The Blues Hour)

“Ens encanta la tornada! I també les guitarres i el baix i la bateria i la veu i la producció i els riffs" (Melita Dennett, BBC Music Introducing The South)

“Un disc que t’hipnotitza de principi a fi” (3 Songs and Out)

Per fans de: Ben Harper, Robert Plant and Fink

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Sala El Torín

13 Carrer Roser

17800 Olot

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 30 días antes del evento

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Guarda este evento

Evento guardado