Anníbal, l'espasa i el llamp - teatre a Can Balaguer

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centro Cultural Can Balaguer

3 Carrer de la Unió

07001 Palma

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Actualment estan molt de moda les històries èpiques de ficció. Però no cal recórrer a la invenció per trobar personatges, guerres i destins heroics. La història d'Anníbal de Cartago ens proporciona un argument apassionant, amb intriga, coratge, emoció... Que va ser real. La travessa dels Alps, l'estada durant una dècada als territoris de Roma, les victòries sobre les tropes romanes, la por del romans davant "Anníbal ad portas". Anníbal només va perdre una batalla, que va marcar el seu destí. Malgrat l'esforç de Roma per esborrar el seu record, encara avui és un mite i una referència històrica de primera categoria.

Amb aquesta premissa, Can Balaguer presenta un fascinant monòleg sobre el personatge més immortal de la cultura cartaginesa: Anníbal Barca.

"Anníbal, l'espasa i el llamp" està escrit i presentat per Carlos Garrido. Rodo Gener encarna el famós líder de Cartago, un dels militars més genials de la història, però també un intel·lectual i un home d'Estat. El format compta també amb la participació musical de Mariona Forteza.

Fecha y hora

Ubicación

Centro Cultural Can Balaguer

3 Carrer de la Unió

07001 Palma

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado