APAE et convida a la Jornada GRATUÏTA "NEGOCI, TURISME I ECOLOGIA"

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
NO OLVIDES TUS TARGETAS PARA EL NETWORKING. " CONNECTING PEOPLE & BUSINESS" Un Abrazo.

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Club de Golf Barcelona

km 19,5 Carretera de Martorell a Capellades

08635 Sant Esteve Sesrovires

Spain

Ver mapa

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
NO OLVIDES TUS TARGETAS PARA EL NETWORKING. " CONNECTING PEOPLE & BUSINESS" Un Abrazo.
Descripción del evento
APAE et convida a una Matinal Lúdica – Empresarial GRATUÏTA. amb el titol de "NEGOCI, TURISME I ECOLOGIA" Debat+ Networking + Activitats

Acerca de este evento

APAE et convida a una Matinal Lúdica – Empresarial GRATUÏTA.

Jornada sobre "NEGOCI, TURISME I ECOLOGIA"

Una trobada empresarial organitzada per APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses) amb la col•laboració del Club de Golf Barcelona i l'Hotel Barcelona Golf.

L'acte GRATUïT tindrà lloc en el CLUB de GOLF BARCELONA, a Sant Esteve de Sesrovires, amb vista a la muntanya de Montserrat, l'11 d'octubre de 9:45 h a 15:00 h , on reunirem aproximadament més de 150 empresaris autònoms, Startups, petita i mitjana empresa de Catalunya, en un acte lúdic/empresarial, on se celebraran un seguit d'activitats.

Duran tota la jornada es potenciarà el Networking per fomentar la connexió i el negoci entre els assistents. (sorteig de regals al final de la jornada).

AGENDA

9:45h Recepció i Acreditacions

10:00h Obertura per part de les Autoritats

10:05 Taula de debat: "NEGOCI, TURISME I ECOLOGIA" Debatrem amb les Institucions Catalanes, Generalitat, Diputació, , Ajuntament de Barcelona i empresaris.

11:30h Coffee Break

11:50h Activitats Lúdic Empresarials

Experiència d'iniciació al Golf, Recorregut pel Club de Golf amb Buggies i Experiència de conducció amb cotxes, motos i patins elèctrics. Les activitats estaran dins del CLUB de GOLF BARCELONA (Activitats sotmeses a possibles canvis).

14:00h NETWORKING amb Càtering Final i Sorteig de Regals per als assistents.

15:00h Cloenda

Debatrem com afectaran els canvis que està vivint el sector del Turisme, en el dia a dia, dels autònoms i de les empreses, com pot canviar el format turístic en el futur, com afecta el turisme a la convivència, a la contaminació atmosfèrica, etc...

En aquesta ocasió i per aquesta jornada des d'APAE hem convidat i han confirmat la seva assistència diferents personalitats, Institucions i representants d'empreses hoteleres, algunes de les quals formaran part de la taula de debat, que estarà moderada per la Sra. Trinitat Pujol Fundadora i Secretària General d'APAE, el Sr. Enric Carbonell i Jorba alcalde de Sant Esteve Sesrovires serà l'encarregat d'inaugurar l'acte i donarà la benvinguda a la comarca.

Personalitats com Sr. Josep Ginesta, Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Sr. David Font, Director de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Juan Luis Ruiz, Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, al Sr. Xavier Marcé, Regidor de Turisme i Indústries Creatives de l'Ajuntament de Barcelona, la Sra. Gemma Rodríguez, Consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Sr. Pedro Marín Director Comercial i de Marketing de HCI (Hotel Collection International), al Sr. Santiago Rosell, President del Club de Golf Barcelona i al Sr. Oscar Tamarit, Fundador i President d'APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses), així com a representants d'empreses de cotxes amb nous models de baix consum energètic, híbrids o elèctrics, de motos elèctriques Enerverc i de patins elèctrics Reby.

Transfer Gratuït des de Barcelona a l'Hotel BARCELONA GOLF****.

Sortida des de Barcelona (Diagonal 668, Edifici MEDIOLANUM, just davant de la CAIXA i metro Maria Cristina):

Bus APAE : 9:00 am

Tornada a Barcelona (Diagonal 621, al costat de la Caixa i Metro Maria Cristina), sortida de l'Hotel / Club de Golf:

Bus APAE : 16:00 pm

Recorda en inscriure't posar per qui has estat convidat.Per exemple. "Invitado por" APAE o per l'entitat, persona o organització que t'ha fet arribar la invitació.

Per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres al e-mail oscar@apae.info o per Tel. 603205329 preguntar per Òscar.

Fecha y hora

Ubicación

Club de Golf Barcelona

km 19,5 Carretera de Martorell a Capellades

08635 Sant Esteve Sesrovires

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado