Gratis

Arquinset 2019: "Paisatge de proximitat"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Aula B+C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

"PAISATGE DE PROXIMITAT"

En aquesta sessió proposem presentar projectes que milloren la qualitat dels barris i la cohesió dels seus components sobre la base d’estratègies paisatgístiques en el disseny dels espais públics de proximitat. Els paisatges urbans es desenvolupen com a sistema de diferents usos i recorreguts, costums, elements històrics i elements naturals per reconèixer la identitat dels llocs.

Els autors següents ens ajudaran a explicar el paper del paisatge en la creació del barri:

Bet Capdeferro i Ramon Bosch, finalistes dels Premis FAD de Ciutat i Paisatge i del Premi Europeu de l’Espai Públic 2018 pel projecte Carrer Plaça a Barcelona.

Lola Domènech, seleccionada dels Premis FAD Ciutat i Paisatge del 2017 per la urbanització de l’entorn del Baluard del Migdia – Estació de França, i Premi FAD d’Opinió 2012 per la remodelació del passeig de Sant Joan; membre de l’equip Km-ZERO per a la reforma de la Rambla de Barcelona.

"PAISAJE DE PROXIMIDAD"

En esta sesión proponemos presentar proyectos que mejoran la calidad de los barrios y la cohesión de sus componentes en base a estrategias paisajísticas en el diseño de los espacios públicos de proximidad. Los paisajes urbanos se desarrollan como sistema de diferentes usos y recorridos, costumbres, elementos históricos y elementos naturales para reconocer la identidad de los lugares.

Los autores siguientes nos ayudarán a explicar el papel del paisaje en la creación del barrio:

Bet Capdeferro y Ramon Bosch, finalistas de los Premios FAD de Ciudad y Paisaje y del Premio Europeo del Espacio Público 2018 por el proyecto Calle Plaza en Barcelona.

Lola Domènech, seleccionada de los Premios FAD Ciudad y Paisaje de 2017 por la urbanización del entorno del Baluarte del Migdia – Estación de Francia, y Premio FAD de Opinión 2012 por la remodelación del paseo de Sant Joan; miembro del equipo Km-ZERO para la reforma de la Rambla de Barcelona.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Aula B+C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado