Gratis

Arquinset 2019: "Paisatge i comunicació"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Aula B+C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

"PAISATGE I COMUNICACIÓ"

Les intervencions paisatgístiques destinades a comunicar diferents llocs (urbans o no) són sovint franges sensibles a ser vies d’urbanització dels espais naturals o a impulsar-ne l’ús excessiu i impropi. A la inversa, els espais de comunicació han sigut també vehicles per naturalitzar els indrets urbans; en aquestes sessions voldríem recordar-ne uns exemples d’èxit.

Aquesta qüestió es debatrà en dues sessions dedicades als autors següents:

Sergi Ventosa Hernández i Adelina Casanova Pujol, seleccionats dels Premis FAD 2018 per la recuperació de l’antiga sendera al castell de Móra d’Ebre.

Imma Jansana, Conchita de la Villa i Robert de Paauw, guanyadors del Premi FAD 2019 Ciutat i Paisatge pel projecte per al Passeig Marítim del Prat de Llobregat.

"PAISAJE Y COMUNICACIÓN"

Las intervenciones paisajísticas destinadas a comunicar diferentes lugares (urbanos o no) son a menudo franjas sensibles a ser vías de urbanización de los espacios naturales o a impulsar un uso excesivo e impropio de ellas. A la inversa, los espacios de comunicación han sido también vehículos para naturalizar los lugares urbanos; en estas sesiones quisiéramos recordar unos ejemplos de éxito.

Esta cuestión se debatirá en dos sesiones dedicadas a los siguientes autores:

Sergi Ventosa Hernández y Adelina Casanova Pujol, seleccionados de los Premios FAD 2018 por la recuperación del antiguo sendero hacia el castillo de Móra d’Ebre.

Imma Jansana, Conchita de la Villa y Robert de Paauw, ganadores del Premio FAD 2019 Ciudad y Paisaje por el proyecto para el Paseo Marítimo de El Prat de Llobregat

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37 planta -1. Aula B+C

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado