Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Universitat Autònoma de Barcelona

Plaça Cívica

08193 Bellaterra

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Assemblea General Ordinària de la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia per aprovar el Pla de Treball i Pressupost anual.

Acerca de este evento

Ens complau anunciar la celebració de l'Assemblea General Ordinària de la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia. L'Assemblea General Ordinària reunirà tots els membres de l'associació per escollir aprovar el Pla de Treball i Pressupost de l'any 2020.

L'Assemblea tindrà lloc el dissabte 14 de Desembre del 2019 de 10-13h, a l'Hotel d'Entitats de la UAB (Plaça Cívica). Durant el matí, la jornada consistirà en:

10h Benvinguda

10.30h Constitució de la mesa

11.15h Pausa i cafè

11.45h Dinàmica de treball

12. 30h Debat i votacions

13.30h Precs i preguntes

L'Assemblea General és una activitat gratuïta i oberta a tots els més de 80 membres de l’associació. Per esdevenir membre de l'associació i poder participar en aquest tipus d'activitats cal enviar el formulari d'inscripció.

Qualsevol membre que no pugui assistir a l'Assemblea General Electoral presencialment pot exercir la seva cessió de vot a un altre membre a través d'un escrit que s'entregui a la Mesa de l'Assemblea abans de les votacions.

A la tarda (16-19h) tots els membres estan convidats a participar en la dinamització d'espais per connectar amb altres membres o unitats de treball i poder conèixer els principals projectes de l'associació de més a prop.

Per més informació sobre la jornada, escriu-nos a info@scn2.cat.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Universitat Autònoma de Barcelona

Plaça Cívica

08193 Bellaterra

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado