Gratis

Barcelona GovJam 2019

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Edifici InnoBA

Peru, 52

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

El 19, 20 i 21 de novembre arriba per setè any consecutiu a Barcelona la Global GovJam, l’esdeveniment sobre innovació en els serveis públics que se celebra simultàniament arreu del món.

Què és?

Un esdeveniment pràctic i informalon aprendre, experimentar, co-crear i innovar construint noves solucions durant 48 hores, al voltant d’un tema comú.

Treballarem en petits grups amb tècniques de disseny de serveis i design thinking, creant solucions i enfocaments innovadorsper als reptes actuals del sector públic. Al final dels dos dies, compartirem els resultats amb la resta del món.

Per a qui?

La govjam és un esdeveniment molt transversal, que reunirà participants de diferents professions i nivells —professionals i estudiants d’innovació, treballadors de diverses administracions, empreses públiques i serveis públics, així com persones d’altres professions amb interès pel disseny de serveis públics.

Durant la govjam els participants treballaran en petits equips multidisciplinarsi sense jerarquies, de manera que s’afavorirà un intercanvide punts de vista, coneixements i mètodes de treball.

Per als treballadors públics suposa l’oportunitat de conèixer mètodesde disseny de serveis i design thinking, que podràn aplicar després als seus departaments i pràctiques diàries.

Aquest intercanvi, però, no es limita als coneixements. També afecta la percepció que la ciutadania té dels treballadors públics. Un dels resultats més inesperats del pilot de la GovJam a Canberra van ser els elogis dels ciutadans cap als treballadors públics. Un participant va arribar a dir: «No sabíem que teníem persones tan dedicades i innovadores al sector públic, que realment s’esforcen per servir-nos».

Un esdeveniment global

L’any 2019 la Global GovJam se celebrarà simultàniament a més de 35 ciutats arreu del món.

Participant en aquest esdeveniment, Barcelona se situa entre les ciutats interessades en promoure la innovació en el sector públic, al costat de ciutats europees, americanes, asiàtiques i d’oceania.

Qui organitza tot això?

Estructura en xarxa

La Global GovJam té una seu central, que inicia l’esdeveniment, posa la plataforma en línia per als projectes i dóna suport als organitzadors locals.

Els esdeveniments de cada ciutat els organitza un voluntarilocal.

A Barcelona

La Barcelona GovJam l’organitza We Question Our Project, un estudi d’innovació en serveis de Barcelona que treballa amb un enfocament centrat en les persones i orientat a l’acció.

We Question Our Project ajuda a organitzacions públiques i a empreses a compendre què necessiten, esperen i volen d’elles els ciutadans, els usuaris o els clients. Contribueix a crear i a prototipar nous conceptes de servei. I els desenvolupa conjuntament fins a convertir-los en serveis reals, més eficients i satisfactoris, tant pels usuaris externs com per als equips interns.

Des de 2007 treballem de manera intensiva amb el sector públic. En particular amb administracions i empreses públiques locals i regionals.

Sense ànim de lucre

La Global GovJam és un esdeveniment sense ànim de lucre, així que ni la seu central, ni els organitzadors locals —ni cap dels altres implicats— rep cap compensació econòmica per la seva feina.

Més informació a barcelonagovjam.org

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Edifici InnoBA

Peru, 52

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado