Saltar a navegación principal
Contenido de la página
Este evento acabó

Guarda este evento

Evento guardado

BRAIN FILM FEST 2019

Fundació Pasqual Maragall, Fundació Uszheimer, Minimal Films

Viernes, 15 de marzo de 2019 a las 11:00 - Domingo, 17 de marzo de 2019 a las 19:30 (CET)

BRAIN FILM FEST 2019

Información de la entrada

Tipo Fin Cantidad
Inscripció General Festival Finalizado Gratis  

Compartir BRAIN FILM FEST 2019

Detalles del evento

I tu, què hi tens al cap?

Arrenquem una nova edició del Festival Internacional de Cinema Brain Film Fest que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona del 15 al 17 de març.

El festival, que a més integra la novena edició del Premi Solé Tura, ve carregat de novetats i d'excel·lents peces audiovisuals que tenen en comú el cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que l'amenacen.

El Brain Film Fest té com a objectiu impulsar i mostrar la creació audiovisual i vol esdevenir un punt de trobada que faciliti l’apropament i el debat entre els diferents actors i disciplines que tracten aspectes diversos del cervell. 

Impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i coorganitzat per la Fundació Uszheimer i Minimalfilms. 

Programa

El programa d’aquest any comprèn diverses sessions i noves seccions, la projecció dels curtmetratges
seleccionats del IX Premi Solé Tura i diversos llargmetratges fora de concurs.

La programació audiovisual arrencarà el divendres 15 amb Life Animated, un film de Ron Suskind, periodista del The Wall Street Journal i guanyador d'un premi Pulitzer. El documental descriu els esforços realitzats per la seva família per a normalitzar l'Owen, un noi autista que adapta les decisions de la seva vida als personatges animats de Disney. També es projectaran sis documentals fora de concurs, un d'ells, At the Philosopher's School de Fernand Melgar, narra com cinc nens de pre-escolar amb discapacitat mental surten de casa seva per primera vegada per a enfrontar-se a un nou repte: anar al col·legi. 

Més enllà de les projeccions, el Festival oferirà taules rodones, xerrades, teatre i màgia. Una de les sessions programades serà Les edats de la ment en la que hi participaran com a ponents Remei Tarragó amb la conferència L'inici del món de les emocions i Nina Gramunt que oferirà la xerrada Retrogénesi i històries de vida. La sessió acabarà amb una taula rodona en la que participaran alguns adolescents del projecte Lifesoundtrack de la Fundació Pasqual Maragall que investiga sobre quins efectes pot tenir la música en els pacients d'Alzheimer. 

Consulta el programa aquí

Entrada

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

L'assistència al Brain Film Fest és gratuïta per a totes les activitats, excepte per a l’obra de teatre Incògnit del Teatre Lliure.

AFORAMENT LIMITAT segons la sessióL'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada.

Més informació

www.brainfilmfest.com

Cuándo y dónde


CCCB
5 Carrer de Montalegre
08001 Barcelona
España

Viernes, 15 de marzo de 2019 a las 11:00 - Domingo, 17 de marzo de 2019 a las 19:30 (CET)


  Añadir a mi calendario

Organizador

Fundació Pasqual Maragall, Fundació Uszheimer, Minimal Films

 

 IMPULSA:

 

Des de 2008, la Fundació Pasqual Maragall aborda els reptes que planteja la malaltia d'Alzheimer des de l'àmbit de la recerca científica, amb el compromís d'aportar solucions decisives i millorar el benestar de les persones afectades per aquesta malaltia. Orienta la seva activitat a retardar l'evolució de la malaltia i oferir solucions que millorin la qualitat de vida de les persones afectades i dels seus cuidadors.

www.fpmaragall.org

 

 COORGANITZEN:

La Fundació Uszheimer té com a objectiu ajudar a persones afectades per una malaltia neurodegenerativa i als seus familiars. La fundació té tres línies d'intervenció: obra social (unitat de memòria i programa d'estimulació global); àrea de docència i activitats formatives (com a cursos de art-teràpia); i la recerca, potenciant iniciatives públiques i privades.

www.fundaciouszheimer.org

Creada en 2008 per Albert Solé, Minimal Films és una productora independent especialitzada en documentals que realitza també projectes audiovisuals corporatius i de ficció. En 2009 va guanyar el Goya al millor documental amb Bucarest, la memòria perduda. Els seus documentals s'han emès en canals de televisió de tot el món i han estat seleccionats en nombrosos festivals nacionals i internacionals.

www.minimalfilms.com

  Contáctate con el organizador

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.