34 €

Caçations de Catalunya en Miniatura

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Catalunya en Miniatura

Catalunya en Miniatura

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Els Tions de Nadal estan amagats al bosc d'aventures del Parc de Catalunya en Miniatura!! Vine a bucar-ne un amb l'ajuda d'un mapa i el mòbil!! A més el Tió porta un missatge personalitzat per la família que l'ha de trobar!!

Pel preu d'un Tió també t'emportaràs una experiència que recordareu sempre: trobar el tió de Nadal amagat al bosc!! Hi ha cap forma més màgica d'acollir el Tió?

IMPORTANT: El preu de l'activitat és per Tió que voleu anar a buscar, no per persones que el vagin a buscar!

Com és el tió?

El Tió és caganer de debò, d'uns 35cm de llarg, amb barretina i cara d'entremaliat. L'haureu d'alimentar bé i per Nadal segur que us caga força presents!

Com funciona?

Escull el dia que vols venir a buscar el Tió i dos dies abans rebràs un correu electrònic on el Tió us explicarà el lloc exacte on està amagat, un mapa i les coordenades GPS per posar-les el Google Maps del mòbil.

El dia de l'activitat has d'aparcar on el mapa t'indiqui i començar la passejada fins a trobar el tió. Si necessites ajuda tindràs un telèfon d'assistència durant tot el matí. Segur que trobeu el Tió!!

Activitat recomenada per:

Activitat per famílies amb nens entre 0 i 12 anys. La passejada s'adapta a les edats i condicions de mobilitat de la família. També poden venir avis!

Amb el Caçations fareu una excursió per la natura visquent l'emoció de buscar el Tió.

Més informació

www.caçations.cat
i
nfo@cacations.cat
685834663


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Catalunya en Miniatura

Catalunya en Miniatura

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado