Ventas terminadas

Caçations del Penedès

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Casa de colònies L'illot

Sant Fe del Penedès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Els Tions de Nadal estan amagats entre vinyes del Penedès!! Vine a bucar-ne un amb l'ajuda d'un mapa i el mòbil!! A més el Tió porta un missatge personalitzat per la família que l'ha de trobar!!

Pel preu d'un Tió també t'emportaràs una experiència que recordareu sempre: trobar el tió de Nadal amagat al bosc!! Hi ha cap forma més màgica d'acollir el Tió?

IMPORTANT: El preu de l'activitat és per Tió que voleu anar a buscar, no per persones que el vagin a buscar!

Com és el tió?

El Tió és caganer de debò, d'uns 35cm de llarg, amb barretina i cara d'entremaliat. L'haureu d'alimentar bé i per Nadal segur que us caga força presents!

Com funciona?

Escull el dia que vols venir a buscar el Tió i dos dies abans rebràs un correu electrònic on el Tió us explicarà el lloc exacte on està amagat, un mapa i les coordenades GPS per posar-les el Google Maps del mòbil.

El dia de l'activitat has d'aparcar on el mapa t'indiqui i començar la passejada fins a trobar el tió. Si necessites ajuda tindràs un telèfon d'assistència durant tot el matí. Segur que trobeu el Tió!!

Activitat recomenada per:

Activitat per famílies amb nens entre 0 i 12 anys. La passejada s'adapta a les edats i condicions de mobilitat de la família. També poden venir avis!

Amb el Caçations fareu una excursió per la natura visquent l'emoció de buscar el Tió.

Més informació

www.caçations.cat
i
nfo@cacations.cat
685834663


Fecha y hora

Ubicación

Casa de colònies L'illot

Sant Fe del Penedès

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado