Panel Acciones y detalles

Agotado

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Cartografies de les ciutats invisibles. Besòs, porta i frontera. Una passejada amb Jordi Gol.

Acerca de este evento

El riu, amb els ponts i les vides de tren que connecten Barcelona amb la seva àrea metropolitana, és un dels paisatges principals de Paseos con mi madre (Tusquets, 2011), on l’autor, Javier Pérez Andújar, comparteix un lírica de la ciutat en la que els blocs de pisos, els descampats i les zones industrials conformen un llenguatge que també és creació de comunitat i compromís col·lectiu. Aquesta ruta és, a la vegada, un homenatge a la memòria del poeta Pedro Cano, mort recentment, i un dels grans dinamitzadors culturals de la ciutat.Aquesta ruta es farà en castellà.

Aquesta activitat està dins d'un programa de passejades per espais de Barcelona des d'on podem resignificar la memòria, la urbanitat i la relació directa entre democràcia i paisatge per mitjà de la literatura, el pensament, l'urbanisme o l'antropologia.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB-Besòs, porta i frontera

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado