4 €

CCCB-Canviar el relat. Stefano Mancuso

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Conferència de Stefano Mancuso. Futur vegetal Cicle Canviar el relat. Cap a una nova estètica i sensibilitat de la natura

Acerca de este evento

L’escriptor i investigador Stefano Mancuso, pioner en l’estudi de la neurobiologia vegetal i un dels divulgadors més influents en aquest camp, ens mostrarà la seva revolucionària mirada del món vegetal arran de la publicació del seu darrer llibre La nació de les plantes (Galaxia Gutenberg, 2020).

Stefano Mancuso és un ferm defensor de la intel·ligència de les plantes. En la seva llarga trajectòria ha revelat la capacitat que tenen d’entendre el seu entorn i de comunicar-se. A partir de l’estudi del seu comportament i organització, Stefano Mancuso proposa com hauria de canviar la nostra percepció del món vegetal i quin impacte hi tindran els efectes del canvi climàtic.

En aquest cicle participen escriptors i filòsofs que, des de la seva obra, busquen canviar el relat i situar l’experiència humana en el context del nostre entorn natural, per tal de fer possible una nova manera de ser i viure en el nostre planeta. Aquest cicle compta amb l’assessorament de Liternatura

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado