4 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Conversa entre Yayo Herrero i Marta Tafalla. Les veus de la natura. Canviar el relat. Cap a una nova estètica i sensibilitat de la natura

Acerca de este evento

En aquesta sessió, l’antropòloga Yayo Herrero, referent de l’ecofeminisme a Europa i a l’Amèrica Llatina, conversarà amb la professora de filosofia Marta Tafalla arran de la publicació del seu darrer llibre Ecoanimal. Una estética plurisensorial, ecologista y animalista (Plaza y Valdés, 2019) en un diàleg moderat per la periodista Pilar Sampietro.

Davant de la catàstrofe ecològica a la qual ha de fer front la humanitat, una estètica de la natura basada en el coneixement científic, en la percepció plurisensorial, en la capacitat d’apreciar el que és diferent de nosaltres i en l’actitud crítica és més necessària que mai. Yayo Herrero i Marta Tafalla parlaran de la necessitat de reivindicar una estètica ecologista i animalista que permeti reconciliar-nos amb la Terra i els animals que l’habiten.

En aquest cicle Canviar el relat participen escriptors i filòsofs que, des de la seva obra, busquen canviar el relat i situar l’experiència humana en el context del nostre entorn natural, per tal de fer possible una nova manera de ser i viure en el nostre planeta.

Aquest cicle compta amb l’assessorament de Liternatura

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado