CCCB- Conversa amb Patrick Radden Keefe. L’ofici de periodista.

Panel Acciones y detalles

Agotado

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Parlarem amb l’escriptor i periodista Patrik Radden Keefe sobre la tasca del periodisme d'investigació.

Acerca de este evento

En aquesta sessió parlarem amb l’escriptor i periodista Patrik Radden Keefe, celebrat autor de No diguis res i L’imperi del dolor, sobre la tasca del periodisme d’investigació en un món transformat per les noves tecnologies de la informació.

En un moment en què l’ecosistema digital i la crisi financera han transformat la manera d’entendre el periodisme, quin paper hi té el periodisme d’investigació? Quins són els reptes i els canvis a què s’enfronta l’ofici de periodista avui dia? Patrik Radden Keffe, redactor del New Yorker i guardonat amb nombrosos premis, s’ha convertit en un dels referents contemporanis del periodisme d’investigació. La seva obra segueix l’estela del periodisme narratiu més clàssic, a través d’un exhaustiu procés de documentació i amb una acurada estratègia narrativa. La publicació de No diguis res (Periscopi i Reservoir Books, 2020), una de les millors cròniques recents del conflicte a Irlanda del Nord, el va donar a conèixer internacionalment i es va convertir en un dels llibres més celebrats de no-ficció dels darrers anys. Després de més de tres anys de recerca, el seu darrer llibre és L’imperi del dolor (Periscopi i Reservoir Books, 2021), un relat sobre la dinastia dels Sackler, la família de farmacèutics que va crear el medicament que està en l’origen de la crisi dels opioides als Estats Units.

Participants: Patrick Radden Keefe

Aforament limitat segons la normativa sanitària vigent. Recomanem comprar l'entrada prèviament en línia.

ESPAI

Hall

Català / Anglès

Servei de traducció simultània anglès - català.

En esta sesión hablaremos con el escritor y periodista Patrik Radden Keefe, celebrado autor de No digas nada y El imperio del dolor, sobre la labor del periodismo de investigación en un mundo transformado por las nuevas tecnologías de la información.

En un momento en que el ecosistema digital y la crisis financiera han transformado la manera de entender el periodismo, ¿qué papel tiene el periodismo de investigación? ¿A qué retos y cambios se enfrenta el oficio de periodista hoy en día? Patrik Radden Keffe, redactor del New Yorker y galardonado con numerosos premios, se ha convertido en uno de los referentes contemporáneos del periodismo de investigación. Su obra sigue la estela del periodismo narrativo más clásico, a través de un exhaustivo proceso de documentación y con una depurada estrategia narrativa. La publicación de No digas nada (Periscopi y Reservoir Books, 2020), una de las mejores crónicas recientes del conflicto en Irlanda del Norte, lo dio a conocer internacionalmente y se convirtió en uno de los libros más celebrados de no-ficción de los últimos años. Tras más de tres años de investigación, su último libro es El imperio del dolor (Periscopi y Reservoir Books, 2021), un relato sobre la dinastía de los Sackler, la familia de farmacéuticos que creó el medicamento que está en el origen de la crisis de los opioides en los Estados Unidos.

Participantes: Patrick Radden Keefe

Aforo limitado según la normativa sanitaria vigente. Recomendamos comprar la entrada anticipadamente en línea.

ESPACIO

Hall

Catalán / Inglés

Servicio de traducción simultánea inglés - catalán.

In this session, the writer and journalist Patrick Radden Keefe, celebrated author of Say Nothing and Empire of Pain, will talk about the work of investigative journalists in a world that has been transformed by new information technologies.

At a time when the digital ecosystem and the financial crisis have transformed how we understand journalism, what role does investigative journalism play? What challenges and changes is the journalistic profession faced with today? Patrick Radden Keffe, a writer for the New Yorker and winner of many awards, has become a point of reference for contemporary investigative journalism. His work follows in the footsteps of classic narrative journalism, based on an exhaustive process of documentation and a careful narrative strategy. The publication of Say Nothing (Doubleday 2019), one of the best recent chronicles of the conflict in Northern Ireland, made him internationally known and it became one of the most celebrated non-fiction books in recent years. His latest book, based on more than three years of research, is Empire of Pain (Periscopi and Reservoir Books 2021), an account of the Sackler dynasty, owners of the family pharmaceutical company that created the drug that fuelled the opioid crisis in the United States.

Participants: Patrick Radden Keefe

Limited capacity according to current health regulations. We recommend buying the ticket in advance online.

VENUE

Hall

Catalan / English

Simultaneous translation from English to Catalan.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB- Conversa amb Patrick Radden Keefe. L’ofici de periodista.

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado