4 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Conferència d'Aubrey Anable. Jugar amb les emocions. Cicle de conferències El joc permanent. Oci digital i societat hiperconnectada

Acerca de este evento

Aquest cicle proposa una reflexió sobre el paper de l’oci digital en una realitat complexa regida per les lògiques del joc, la simulació i la connexió permanent.

En aquesta sessió la professora d’estudis fílmics i literatura comparada Aubrey Anable parlarà de com els videojocs han estat íntimament lligats al nostre panorama emocional des que van sorgir els primers ordinadors digitals.

El joc obre un espai per descobrir noves sensacions i relacions afectives que incorporem a la quotidianitat. Si, com diu la teoria dels afectes, el que és emocional es produeix pel frec amb el món, quines emocions es produeixen entre el que és virtual i el que és palpable, entre el que hi ha a dintre i el que hi ha fora de la pantalla?

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

En aquesta sessió hi haurà servei de traducció simultània de l'anglès al català

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado