4 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Conferència de Cassandra Khaw. El cos virtual. Cicle de conferències El joc permanent. Oci digital i societat hiperconnectada

Acerca de este evento

Aquest cicle proposa una reflexió sobre el paper de l’oci digital en una realitat complexa regida per les lògiques del joc, la simulació i la connexió permanent.

En aquesta sessió l’escriptora i guionista de videojocs Cassandra Khaw, una de les veus joves més interessants de la literatura de ciència-ficció i terror, llegirà un relat que parla de la capacitat transformadora del cos virtual.

Els videojocs ofereixen la possibilitat d’endinsar-nos en una realitat incorpòria on la ment s’escindeix aparentment del cos. Però el fet és que el cos roman allà, ja sigui a través de la seva mutació en avatars digitals o com a eina que permet la interacció amb la màquina. Quins espais de relació construïm a través d’aquesta nova corporalitat virtual?

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

En aquesta sessió hi haurà servei de traducció simultània de l'anglès al català

També hi haurà servei d'interpretació en llenguatge de signes

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado