4 €

CCCB-El joc permanent-Pilar Lacasa Díaz

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Conferència de Pilar Lacasa Díaz. Expressions del futur. Cicle de conferències El joc permanent. Oci digital i societat hiperconnectada

Acerca de este evento

Aquest cicle proposa una reflexió sobre el paper de l’oci digital en una realitat complexa regida per les lògiques del joc, la simulació i la connexió permanent.

En aquesta sessió la catedràtica de comunicació Pilar Lacasa ens parlarà, a través d’una anàlisi del fandom adolescent en el joc Fortnite, de les noves comunitats que genera l’oci digital.

Les xarxes socials, els videojocs i, amb anterioritat, el cinema o la televisió han estat estigmatitzats com a influència nociva per als joves. Alhora, sempre han format part essencial de l’univers comunicatiu de tota nova generació. Què ens poden ensenyar aquests mitjans sobre la manera en què ens relacionarem en el futur?

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado