0 € – 7 €

Varias fechas

CCCB- Expo Mart. El mirall vermell per a persones amb ceguesa o baixa visió

Panel Acciones y detalles

0 € – 7 €

Información sobre el evento

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Visita guiada adaptada amb experiències tàctils, sonores i amb l’acompanyament d’una persona que explicarà i comentarà l'exposició.

Acerca de este evento

CATALÀ

Us proposem una visita a l'exposició «Mart. El mirall vermell» adaptada amb experiències tàctils, sonores i amb l’acompanyament d’una persona que explicarà i comentarà l'exposició.

L'exposició aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies. Ciència, art i literatura interactuen en un gran projecte expositiu, que coincideix en el temps amb l’arribada de tres missions espacials al Planeta Vermell. I ho fa amb més de 400 objectes, entre llibres incunables, escultures, dibuixos, còmics, pel·lícules, documents manuscrits, peces de col·leccionista i, fins i tot, un meteorit marcià.

En aquesta visita acompanyada per a persones amb diversitat visual, despleguem alguns estímuls per submergir-vos en l’experiència fascinant que Mart pot inspirar com a mirall de casa nostra: el planeta Terra. Audiodescripcions, exploracions tàctils, lectures de textos, audicions, i també experiències corporals; tots ells recursos i llenguatges que han estat dissenyats curosament i molt interrelacionats amb els múltiples relats de la visita.

Per poder gaudir del recorregut, proposem la visita en grups reduïts de màxim 5 persones (acompanyants inclosos) i en un horari amb poca afluència de públic. Podeu adquirir l'entrada en les dates proposades o concertar una visita per a un grup de màxim 5 persones en una data a convenir.

Informació pràctica

Horari

El CCCB tanca a les 20:00h, la mitjana de la visita és de 90 minuts. L'accés a les sales es realitzarà puntual, recomanem arribar 5 minuts abans de l'hora d'entrada. Preguem tingueu en compte aquestes informacions en el moment de reservar les vostres entrades.

De moment, no obrirem el servei de consigna i, per tant, cal tenir en compte que no es podrà entrar amb cascs de moto, motxilles o bosses grosses, ni cap tipus de vehicles de mobilitat personal.

Preu:

Preu: general, 6€ (+comissió) y reduïda, 4€ (+comissió).

Informació sobre descomptes i gratuïtats cliqueu aquí.

CASTELLANO

Os proponemos una visita a la exposición «Marte. El espejo rojo» adaptada con experiencias táctiles, sonoras y con el acompañamiento de una persona que explicará y comentará la exposición.

La exposición aborda nuestro vínculo con Marte desde la antigüedad hasta nuestros días. Ciencia, arte y literatura interactúan en un gran proyecto expositivo, que coincide en el tiempo con la llegada de tres misiones espaciales al Planeta Rojo. Y lo hace con más de 400 objetos, entre libros incunables, esculturas, dibujos, cómics, películas, documentos manuscritos, piezas de coleccionista e, incluso, un meteorito marciano.

En esta visita acompañada para personas con diversidad visual, desplegamos algunos estímulos para sumergirse en la experiencia fascinante que Marte puede inspirar como espejo de nuestra casa: el planeta Tierra. Audiodescripciones, exploraciones táctiles, lecturas de textos, audiciones, y también experiencias corporales; recursos y lenguajes que han sido diseñados cuidadosamente y muy interrelacionados con los múltiples relatos de la visita.

Para poder disfrutar del recorrido, proponemos la visita en grupos reducidos de máximo 5 personas (acompañantes incluidos) y en un horario con poca afluencia de público. Pueden adquirir la entrada en las fechas propuestas o concertar una visita para un grupo de máximo 5 personas en una fecha a convenir.

Información práctica

Horario:

El CCCB cierra a las 20:00h, la media de visita és de 90 minuts. La presentación empezará puntual, recomendamos llegar 10 minutos antes de la hora de inicio. Les rogamos que tengan en cuenta estas informaciones en el momento de reservar sus entradas.

Por el momento, no abriremos el servicio de consigna y, por lo tanto, hay que tener en cuenta que no se podrá entrar con cascos de moto, mochilas o bolsas grandes, ni ningún tipo de vehículo de transporte individual.

Precio:

Precio: general, 6€ (+comisión) y reducida, 4€ (+comisión).

Información sobre descuentos y gratuidades clique aquí.

Comparte con tus amigos

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado