0 € – 7 €

CCCB-Exposició William Kentridge - Visites comentades en castellà

Información sobre el evento

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
William Kentridge és una de les veus de referència en l’art contemporani internacional

Acerca de este evento

A través de l’animació, el dibuix, el cinema, la música o el teatre, l’artista sud-africà William Kentridge ha construït una obra tentacular, que barreja tècniques i disciplines. La mostra és una oportunitat única per veure algunes de les obres més emblemàtiques de Kentridge: tapissos de gran format, la impactant instal·lació audiovisual More Sweetly Play the Dance i la sèrie completa dels onze curtmetratges d’animació Drawings for Projection. El CCCB és el primer lloc a Europa on s’estrena la darrera pel·lícula de Kentridge, City Deep.

Amb aquesta exposició, el CCCB no només vol aprofundir en l’obra i la trajectòria artística d’un creador fonamental, sinó també plantejar reflexions sobre els reptes del postcolonialisme i la dialèctica entre el poder, els marges i l’exclusió en l’actualitat.

Les creacions de William Kentridge fan referència a la seva ciutat d’origen, Johannesburg, a la història de Sud-àfrica i a l’apartheid, però, sobretot, toquen qüestions universals: la naturalesa de les relacions humanes, la memòria, la dominació i la culpa o la dissecció del poder.

L’exposició està adaptada per garantir una experiència segura en temps de la COVID-19. Per a més informació cliqueu aquí.

Informació pràctica

Horari de visita comentada en castell``a:

Dissabtes a les 11:30h.

Cal inscripció prèvia. Pel bon funcionament de l'activitat, preguem màxima puntualitat.

Les visites comentades en català es poden reservar clickant aquí.

Preu: 6€ (+ comissió).

CASTELLANO

A través de la animación, el dibujo, el cine, la música o el teatro, el artista sudafricano William Kentridge ha construido una obra tentacular, que mezcla técnicas y disciplinas. La muestra es una oportunidad única para ver algunas de las obras más emblemáticas de Kentridge: tapices de gran formato, la impactante instalación audiovisual More Sweetly Play the Dance y la serie completa de los once cortometrajes de animación Drawings for Projection. El CCCB es el primer lugar en Europa donde se estrena la última película de Kentridge, City Deep.

Con esta exposición, el CCCB no solo quiere profundizar en la obra y la trayectoria artística de un creador fundamental, sino también plantear reflexiones acerca de los retos del poscolonialismo y la dialéctica entre el poder, los márgenes y la exclusión en la actualidad.

Las creaciones de William Kentridge hacen referencia a su ciudad de origen, Johannesburgo, a la historia de Sudáfrica y el apartheid, pero, sobre todo, tocan cuestiones universales: la naturaleza de las relaciones humanas, la memoria, la dominación y la culpa o la disección del poder.

La exposición está adaptada para garantizar una experiencia segura en tiempos de la COVID-19.

Información práctica

Horario de visita comentada en castellano:

Sábados a las 11:30h.

Requiere de inscripción previa. Para el buen desarrollo de la actividad, se ruega máxima puntualidad.

Las visitas comentades en catalán se pueden reservar clickando aquí.

Precio : 6€ (+comisión).

ENGLISH

With animation, drawing, cinema, music and theatre, South African artist William Kentridge has built a sprawling work, combining techniques and disciplines. The exhibition is a unique chance to see some of Kentridge’s most iconic works: large-format tapestries, the impressive audiovisual installation More Sweetly Play the Dance and the full series of 11 short animation films, Drawings for Projection. The CCCB is the first place in Europe to premiere Kentridge’s latest film, City Deep.

With this exhibition, the CCCB aims not just to explore the work and the artistic career of an important creator, but to reflect on the challenges of postcolonialism and the dialectic between power, margins and exclusion today.

William Kentridge’s creations refer to his hometown, Johannesburg, to the history of South Africa and to Apartheid, but above all they touch on universal issues: the nature of human relations, memory, domination, guilt and dissection of power.

The exhibition has been adapted to guarantee a safe experience in times of COVID-19

Practical information:

The Schedule for the guide tour in spanish will be the following:

Saturday at 11:30 a.m. It requires an online inscription. For the proper development of the visit, we kindly require to be on time. The guided visits in catalan can be booked clicking here.

entry fee: 6€ (+comission fee).

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado