CCCB-Exposició World Press Photo 2020- Diumenge tarda

Panel Acciones y detalles

Agotado

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Moltes gràcies! Ja teniu les vostres entrades. Heu escollit una franja hor``aria, i cal entrar a l'exposició a puntualment i fins a 10 minuts més tard. Com a complement, us oferim l'audioguia online de l'exposició des del vostre mòbil. Quan entreu trobareu un codi QR per accedir-hi. I us agrairem que porteu els auriculars de casa. Recordeu que és obligatori posar-vos la mascareta dins del CCCB. Us desitgem que gaudiu de la visita!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Moltes gràcies! Ja teniu les vostres entrades. Heu escollit una franja hor``aria, i cal entrar a l'exposició a puntualment i fins a 10 minuts més tard. Com a complement, us oferim l'audioguia online de l'exposició des del vostre mòbil. Quan entreu trobareu un codi QR per accedir-hi. I us agrairem que porteu els auriculars de casa. Recordeu que és obligatori posar-vos la mascareta dins del CCCB. Us desitgem que gaudiu de la visita!
Descripción del evento
La fundació Photographic Social Vision organitza per setzena vegada l’exposició de fotoperiodisme més reconeguda a escala mundial.

Acerca de este evento

La fundació Photographic Social Vision organitza per setzena vegada l’exposició de fotoperiodisme més reconeguda a escala mundial, que aplega les obres guanyadores del concurs de fotografia i narrativa digital World Press Photo.

L’exposició presenta totes les fotografies i les peces multimèdia premiades, la major part inèdites al nostre país, que s’han escollit per la seva qualitat visual excepcional i que ofereixen diferents perspectives al voltant de l’actualitat global. Aquest any, tres fotògrafs espanyols figuren entre els guardonats: els barcelonins Ricard García Vilanova i Ramon Espinosa, i el sevillà Antonio Pizarro Rodríguez.

L’experiència de Barcelona va més enllà de la simple observació de les obres guanyadores perquè es complementa tant amb un programa acurat d’activitats paral·leles obertes al públic que aprofundeix en les temàtiques dels projectes guanyadors i genera debat, com, també, amb una sèrie de visites comentades especialment recomanables, adreçades a escoles, empreses i públic general, que enriqueixen la comprensió de la mostra i il·lustren respecte als valors i els reptes del fotoperiodisme actual.

Informació pràctica

Horari Diumenge a la tarda de 15 a 20h és gratuït. Cal reservar hora.

El CCCB tanca a les 20:00h, la mitjana de la visita és de 90 minuts. L'accés a les sales es realitzarà puntual, recomanem arribar 5 minuts abans de l'hora d'entrada. Preguem tingueu en compte aquestes informacions en el moment de reservar les vostres entrades.

De moment, no obrirem el servei de consigna i, per tant, cal tenir en compte que no es podrà entrar amb cascs de moto, motxilles o bosses grosses, ni cap tipus de vehicles de mobilitat personal.

L'exposició també està oberta els altres dies, de pagament:

Entrades per franges horàries del 14 novembre al 18 de desembre, de dimarts a dijous de 11h a 18:45h, divendres 11h a 1945h, dissabte d'10h a 19:45h i diumenge de 10 h a 14:30h. Preu 6€ (+ comissió).

La fundación Photographic Social Vision organiza por decimosexta ocasión la exposición de fotoperiodismo más reconocida a nivel mundial, que reúne las obras ganadoras del concurso de fotografía y narrativa digital World Press Photo.

La exposición presenta todas las fotografías y las piezas multimedia premiadas, en su mayoría inéditas en nuestro país, que han sido escogidas por su excepcional calidad visual y ofrecen distintas perspectivas acerca de la actualidad global. Este año, tres fotógrafos españoles figuran entre los galardonados: los barceloneses Ricard García Vilanova y Ramón Espinosa, y el sevillano Antonio Pizarro Rodríguez.

La experiencia de Barcelona va siempre más allá de la mera observación de las obras ganadoras al complementarse tanto con un cuidado programa de actividades paralelas abiertas al público que profundiza en las temáticas de los proyectos ganadores y genera debate, como, también, con unas especialmente recomendables visitas comentadas, dirigidas a escuelas, empresas y público general, que enriquecen la comprensión de la muestra e ilustran acerca de los valores y retos del fotoperiodismo actual.

La exposición está adaptada para garantizar una experiencia segura en tiempos de la COVID-19.

Información práctica

Horario:

Domingo por la tarde de 15 a 20h es gratuito. Deben reservar hora.

El CCCB cierra a las 20:00h, la media de visita és de 90 minuts. El acceso a la exposición se realizará puntual, recomendamos llegar 5 minutos antes de la hora de entrada. Les rogamos que tengan en cuenta estas informaciones en el momento de reservar sus entradas.

Por el momento, no abriremos el servicio de consigna y, por lo tanto, hay que tener en cuenta que no se podrá entrar con cascos de moto, mochilas o bolsas grandes, ni ningún tipo de vehículo de transporte individual.

La exposición también está abierta otros días, de pago:

Entradas por franjas horarias del 14 de noviembre al 18 de diciembre, de martes a viernes de 11:00 a 18:45h, viernes de 11h a 19:45h, sábado de 10 ha 19:45h y domingo de 10h a 14:30h. Precio : 6€ (+comisión).

The Photographic Social Vision Foundation is organising, for the sixteenth time, the best-known photojournalism exhibition worldwide, which brings together all the winners of the World Press Photo photography and digital narrative competitions.

The exhibition presents all the prize-winning photographs and multimedia pieces, the majority of them unpublished in Spain, and chosen for their exceptional visual quality. They offer different perspectives on global current affairs. This year, three Spanish photographers are among the prize-winners: from Barcelona, Ricard García Vilanova and Ramon Espinosa, and from Seville, Antonio Pizarro Rodríguez.

The Barcelona experience goes beyond the mere observation of the winning works, as they are complemented with a carefully chosen programme of parallel activities open to the public, designed to generate debate and to examine in greater depth the themes of the winning projects. Furthermore, there are also a series of especially highly recommended guided tours, aimed at schools, companies and the general public, which will enrich the understanding of the exhibits and offer enlightenment regarding the values and challenges of photojournalism today.

The exhibition has been adapted to guarantee a safe experience in times of COVID-19

Practical information:

Free entry on Sunday afternoon from 15 pm to 19pm . Take your ticket in advance.

The CCCB closes at 20:00h, the average time for the visit is 90 minutes. The access to the spaces will be on time, we advise to arrive 5 minutes before the entrance time. We kindly request to take into account this information at the moment you book your tickets.

For the time being, we will not be opening the cloakroom service and, therefore, it is necessary to bear in mind that you cannot enter with motorbike helmets, rucksacks, or large bags, wheeled vehicles.

Other opening times, payment required:

Time slots for paying entry from the November 14 to December 18, from Tuesday to Thursday, 11 am to 6.45 pm, Friday 11 am to 7.45pm, Saturday 10 am to 7.45 pm and Sunday from 10 am to 2.30 pm

Entry fee: 6€ (+comission fee).

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado