Gratis

CCCB-Manifestos Fílmics Feministes VII-Sessió 1- Dijous 11 novembre-19h00

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Memòries de futur. Ciència-ficció feminista

Acerca de este evento

CATALÀ

SESSIÓ 1: Dijous 11 de novembre, 19.00

Invisible Adversaries, Valie Export, Àustria, 1977, 110’, VOSE

L’Anna és artista i està obsessionada amb la invasió de dobles alienígenes que s’inclinen cap a la destrucció total. La seva esquizofrènia es manifesta en la juxtaposició de plans llargs i fragments violentament editats que confronten l’espai privat amb l’espai públic, el blanc i negre amb el color, i les fotografies fixes amb el vídeo. L’Anna utilitza el seu cos com un mapa; després d’una baralla devastadora amb el seu amant, es pinta punts vermells sobre si mateixa. En aquesta pel·lícula els espectadors s’adonen que poques vegades, si mai abans, els detalls de la intimitat sexual s’han mostrat al cinema des del punt de vista d’una dona.

Informació pràctica:

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cada persona ha de tenir el seu tiquet.

La projecció començarà puntual. Un cop oniciada la projecció no es permetrà entrar a la sala. Les butaques no estaran numerades. L'obertura de portes es realitzarà 30 minuts abans de la sessió.

CASTELLANO

SESIÓN 1: Jueves 11 de noviembre, 19.00

Invisible Adversaries, Valie Export, Austria, 1977, 110’, VOSE

Anna es artista y está obsesionada con la invasión de dobles alienígenas que se inclinan hacia la destrucción total. Su esquizofrenia se refleja en la yuxtaposición entre planos largos y fragmentos violentamente editados que confrontan el espacio privado con el espacio público, el blanco y negro con el color, las fotografías fijas con el vídeo. Anna utiliza su cuerpo como un mapa, después de una pelea devastadora con su amante y se pinta puntos rojos sobre sí misma. En esta película los espectadores se dan cuenta que en escasas ocasiones, si es que las ha habido, los detalles de la intimidad sexual se han mostrado en el cine desde el punto de vista de una mujer.

Información práctica:

Entrada gratuita con reserva previa. Cada persona debe tener su tique.

La proyección empezará puntual. Una vez iniciada la proyección no se podrá entrar a la sala. Las butacas no están numeradas. Se abrirán puertas 30 minutos antes de la sesión.

ENGLISH

SESSION 1: Thursday, 11 November, 7 pm

Invisible Adversaries, Valie Export, Austria, 1977, 110'.

Anna is an artist obsessed with the invasion of alien doppelgangers bent on total destruction. Her schizophrenia is reflected in the juxtaposition of long shots with violently edited montages that contrast private space with public space, black and white with colour, still photographs with video. After a devastating quarrel with her lover, Anna uses her body as a map and paints red dots on herself. Watching this film, viewers realise how seldom, if ever before, the details of sexual intimacy have been shown on film from a woman's point of view.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB-Manifestos Fílmics Feministes VII-Sessió 1- Dijous 11 novembre-19h00

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado