Gratis

CCCB-Manifestos Fílmics Feministes VII-Sessió 2-Divendres 12 novembre-19h00

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Memòries de futur. Ciència-ficció feminista

Acerca de este evento

CATALÀ

SESSIÓ 2: Divendres 12 de novembre, 19.00

Flaming Ears, Ashley Hans Scheirl, Ursula Pürrer, Dietmar Schipek, Àustria, 1991, 84’, VOSC

Una història d’amor i venjança, un al·legat antiromàntic sobre l’amor en les seves múltiples formes. Està situada l’any 2700 a la ciutat d’Asche, la narració segueix la vida de tres dones, la Volley, la Nun i la Spy. La Spy és una artista de còmics que coneix la Volley, una piròmana que li crema els papers en què estava treballant. Per buscar venjança, la Spy va al club lèsbic on la Volley actua cada nit. Abans d’entrar-hi, la Spy participa en una baralla i queda ferida, estirada al carrer. La troba la Nun, una alienígena amoral que porta un vestit de làtex vermell, que té una predilecció per als rèptils, i que a més és l’amant de la Volley. Flaming Ears proposa una disrupció juganera de les convencions narratives (la història és un fil en lloc de la columna vertebral de la pel·lícula), i en destaca el seu enfoc enginyós del gènere cinematogràfic, i la seva esplendor visual.

Informació pràctica:

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cada persona ha de tenir el seu tiquet.

La projecció començarà puntual. Un cop oniciada la projecció no es permetrà entrar a la sala. Les butaques no estaran numerades. L'obertura de portes es realitzarà 30 minuts abans de la sessió.

CASTELLANO

SESIÓN 2: Viernes 12 de noviembre, 19.00

Flaming Ears, Ashley Hans Scheirl, Ursula Pürrer, Dietmar Schipek, Austria, 1991, 84’, VOSC

Una historia de amor y venganza, un alegato antiromántico sobre el amor en sus múltiples formas. Ocurre en el año 2700 en la Ciudad de Asche. La narración sigue la vida de tres mujeres: Volley, Nun y Spy. Spy es una artista de cómics que conoce a Volley, una piromaníaca que le quema los papeles en los que estaba trabajando. Buscando venganza, Spy va al club lésbico en el que Volley actúa cada noche. Antes de poder entrar, Spy se mete en una pelea y queda herida, tumbada en la calle. La encuentra Nun, una alienígena amoral enfundada en un vestido de látex rojo y que tiene una predilección por los reptiles. Nun también es amante de Volley. Flaming Ears propone una disrupción de las convenciones narrativas (de hecho, la historia es un hilo en lugar de la columna vertebral de la película) y destaca el enfoque ingenioso del género cinematográfico y un interesante esplendor visual.

Información práctica:

Entrada gratuita con reserva previa. Cada persona debe tener su tique.

La proyección empezará puntual. Una vez iniciada la proyección no se podrá entrar a la sala. Las butacas no están numeradas. Se abrirán puertas 30 minutos antes de la sesión.

ENGLISH

SESSION 2: Friday, 12 November, 7 pm

Flaming Ears, Ashley Hans Scheirl, Ursula Pürrer, Dietmar Schipek, Austria, 1991, 84'.

A story of love and revenge and an anti-romantic plea for love in its many forms. The film's set in the year 2700 in the city of Asche and follows the lives of three women: Volley, Nun and Spy. Spy is a comic book artist who meets Volley, a pyromaniac who burns what Spy had been working on. Seeking revenge, Spy goes to the lesbian club where Volley performs every night. Before she can enter, Spy gets into a fight and is left wounded, lying in the street. She's found by Nun, an amoral alien in a red latex dress with a penchant for reptiles. Nun is also Volley's lover. Flaming Ears disrupts narrative conventions (in fact, the story is a thread rather than the backbone of the film) and takes a witty approach to the genre of film, with interesting visual splendour.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB-Manifestos Fílmics Feministes VII-Sessió 2-Divendres 12 novembre-19h00

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado