6 € – 8 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Performance «Africaman original» i diàleg entre Qudus Onikeku i Aída Bueno

Acerca de este evento

Quin paper té el cos en la construcció dels vocabularis artístics contemporanis? Com es pot desarticular la narrativa colonial des de la creació?Qudus Onikeku és un dels coreògrafs nigerians amb més projecció internacional avui. A la seva obra reflexiona des de l’experiència africana sobre qüestions universals com la diàspora, la memòria i la identitat. En aquesta sessió, Onikeku presentarà la seva performance «Africaman», una peça inspirada en la dansa negra africana a través de la combinació de dansa i imatges.

Posteriorment s’obrirà un diàleg entre Qudus Onikeku i l’antropòloga Aída Bueno. En aquest debat es plantejarà de quina manera des de les pràctiques creatives contemporànies es pot articular un discurs que qüestioni l’hegemonia del pensament occidental i introdueixi altres relats i altres experiències de vida que l’herència colonial ha negat i menystingut.

A més, en aquesta sessió es projectaran dues peces d’«Ella Poema», un projecte de videodansa que pretén donar visibilitat a les joves creadores d’arreu del continent africà. Es projectarà «Cine mudo», inspirat en el poema de Fina García Marruz, i «No luz», que sorgeix del poema de Paloma Serra.

Aquest acte s’emmarca dins el festival Africa Moment, una trobada internacional de les arts escèniques de l’Àfrica contemporània.

Informació pràctica

Preu entrada: 7 € (més comissió)

Reduïda: 5 € (més comissió), per a menors de 25 anys, Carnet Jove, carnet de Biblioteques i jubilats

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria) i jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado