0 € – 7 €

Varias fechas

CCCB-Presentació (15') + Exposició Mart. El mirall vermell

Panel Acciones y detalles

0 € – 7 €
Descripción del evento
Breu introducció de 15 minuts abans d'entrar a gaudir de l'exposició Mart. El mirall vermell

Acerca de este evento

CATALÀ

Ens complau informar que es faran breus introduccions de 15 minuts a l'exposició Mart. El mirall Vermell per part de l'equip de Mediació del CCCB. Concretament, els horaris són:

  • Divendres:17h45
  • Dissabtes: 11h15, 12h00, 12h45, 17h15 i 18h00
  • Diumenges: 11h15, 12h00, 12h45

L’exposició està adaptada per garantir una experiència segura en temps de la COVID-19. Per a més informació cliqueu aquí. És imprescindible disposar de reserva per aquesta activitat. Cadascun dels assistents ha de disposar de la seva entrada per poder participar.

Pel bon funcionament de l'activitat es prega màxima puntualitat.

A més a més, un cop entrin a l'exposició a gaudir de la seva visita per lliure, informar-vos que s'ofereix un servei de mediació dins la sala per donar claus de la interpretació de l'obra exposada i obrir el diàleg amb el públic. És un servei gratuït que està disponible els divendres a la tarda i els dissabtes i diumenges matí i tarda.

Idioma: Català

Informació pràctica

Horari

El CCCB tanca a les 20:00h, la mitjana de la visita és de 90 minuts. L'accés a les sales es realitzarà puntual, recomanem arribar 5 minuts abans de l'hora d'entrada. Preguem tingueu en compte aquestes informacions en el moment de reservar les vostres entrades.

De moment, no obrirem el servei de consigna i, per tant, cal tenir en compte que no es podrà entrar amb cascs de moto, motxilles o bosses grosses, ni cap tipus de vehicles de mobilitat personal.

Preu:

Preu: general, 6€ (+comissió) y reduïda, 4€ (+comissió).

Informació sobre descomptes i gratuïtats cliqueu aquí.

CASTELLANO

Nos complace informarles que se harán breves introducciones de 15 minutos a la exposición Marte. El espejo rojo por parte del equipo de Mediación del CCCB. Concretamente, los horarios serán:

  • Viernes:17h45
  • Sábados: 11h15, 12h00, 12h45, 17h15 i 18h00
  • Domingos: 11h15, 12h00, 12h45

La exposición está adaptada para garantizar una experiencia segura en tiempos de la COVID-19. Para más información clique aquí. Es imprescindible disponer de reserva para esta actividad. Cada uno de los asistentes debe disponer de entrada para poder participar.

Para el buen funcionamiento de la actividad se ruega máxima puntualidad.

Además, una vez entren a la exposición a disfrutar de la visita, informarles que encontraran un servicio de mediación dentro de las salas para dar claves de interpretación de l a obra expuesta i abrir el diálogo con el público. Es un servicio gratuito que está disponible los viernes por la tarde y los sábados y domingos mañana y tarde.

Idioma: Catalán

Información práctica

Horario:

El CCCB cierra a las 20:00h, la media de visita és de 90 minuts. La presentación empezará puntual, recomendamos llegar 10 minutos antes de la hora de inicio. Les rogamos que tengan en cuenta estas informaciones en el momento de reservar sus entradas.

Por el momento, no abriremos el servicio de consigna y, por lo tanto, hay que tener en cuenta que no se podrá entrar con cascos de moto, mochilas o bolsas grandes, ni ningún tipo de vehículo de transporte individual.

Precio:

Precio: general, 6€ (+comisión) y reducida, 4€ (+comisión).

Información sobre descuentos y gratuidades clique aquí.

Comparte con tus amigos

Guarda este evento

Evento guardado