Panel Acciones y detalles

Agotado

Ha finalizado la venta de entradas

Ha finalizado la venta de entradas
Desitgem que gaudiu de la conferència! Gràcies per confiar en les nostres propostes!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Ha finalizado la venta de entradas

Ha finalizado la venta de entradas
Desitgem que gaudiu de la conferència! Gràcies per confiar en les nostres propostes!
Descripción del evento
Repensar les masculinitats. Conferència inaugural Congrés Internacional Men in Movement

Acerca de este evento

En aquesta sessió el sociòleg Jeff Hearn, l’antropòleg Matthew Gutmann i l’experta en gènere Begonya Enguix reflexionaran sobre el significat i el pes social de la masculinitat en un temps de consolidació dels discursos de gènere.

L’enfortiment, els darrers anys, dels discursos de gènere que han qüestionat el model heretopatriarcal ha fet visibles diferents mirades crítiques amb la idea de masculinitat que busquen trencar amb els significats que s’han atribuït tradicionalment a aquest gènere i obrir el debat sobre què implica avui ser home i la masculinitat. En aquesta sessió, Jeff Hearn i Matthew Gutmann, dues veus de referència internacional amb una llarga trajectòria en l’activisme i la recerca vinculades a qüestions de gènere, desgranaran les múltiples cares de la categoria «masculí» i abordaran els desafiaments que l’estudi crític de les masculinitats ens planteja en l’actualitat.

Aquesta sessió forma part de la jornada inaugural de la cinquena edició de la Conferència Internacional Men in Movement, una trobada que vol obrir un espai de diàleg entre acadèmics i activistes.

Participants: Begonya Enguix, Matthew Gutmann, Jeff Hearn

Aforament limitat segons la normativa sanitària vigent. Recomanem comprar l'entrada prèviament en línia.

ESPAI

Pati de les Dones

IDIOMA

Català / Anglès

Servei de traducció simultània anglès - català.

En esta sesión el sociólogo Jeff Hearn, el antropólogo Matthew Gutmann y la experta en género Begonya Enguix reflexionarán sobre el significado y el peso social de la masculinidad en un tiempo de consolidación de los discursos de género.

El fortalecimiento en los últimos años de los discursos de género que han cuestionado el modelo heretopatriarcal ha visibilizado diferentes miradas críticas con la idea de masculinidad que buscan romper con los significados tradicionalmente atribuidos a este género y abrir el debate sobre qué implica hoy ser hombre y la masculinidad. En esta sesión, Jeff Hearn y Matthew Gutmann, dos voces de referencia internacional con una larga trayectoria en el activismo y la investigación vinculadas a cuestiones de género, desgranarán las múltiples caras de la categoría «masculino» y abordarán los desafíos que el estudio crítico de las masculinidades nos plantea en la actualidad.

Esta sesión forma parte de la jornada inaugural de la quinta edición de la Conferencia Internacional Men in Movement, un encuentro que pretende abrir un espacio de diálogo entre académicos y activistas.

Participantes: Begonya Enguix, Matthew Gutmann, Jeff Hearn

Aforo limitado según la normativa sanitaria vigente. Recomendamos comprar la entrada anticipadamente en línea.

ESPACIOPati de les Dones

IDIOMA

Catalán / Inglés

Servicio de traducción simultánea inglés - catalán.

Rethinking masculinities

Within the framework of the international conference Men in Movement

In this session, sociologist Jeff Hearn, anthropologist Matthew Gutmann, and gender expert Begonya Enguix will reflect on the meaning and the social weight of masculinity at a time characterised by the consolidation of gender discourses.

In recent years, the consolidation of gender discourses that question the heteropatriarchal model has revealed different critical views on the idea of masculinity that seek to break with the meanings traditionally attributed to the male gender and spark a debate on masculinity and what it means to be a man. In this session, Jeff Hearn and Matthew Gutmann, two internationally renowned voices with long careers in activism and research tied to issues of gender, will delve into the multiple facets of manhood and address the challenges that the critical study of masculinities raises today.

This session is part of the opening day of the 5th international conference Men in Movement, a gathering that aims to offer a space for dialogue between academics and activists.

Participants: Begonya Enguix, Matthew Gutmann, Jeff Hearn

Limited capacity according to current health regulations. We recommend buying the ticket in advance online.

VENUE

The Pati de les Dones

LANGUAGE

Catalan / English

Simultaneous translation from English to Catalan.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB-Repensar les masculinitats.

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado