Gratis

CCCB-RestartParty - Xerrada i Taller de reparació de consoles

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Com de llarga és la vida de les nostres vídeo-consoles i ordinadors? Quan deixen de ser aparells funcionals i es converteixen en deixalla?

Acerca de este evento

Quins conflictes hi ha darrere del disseny, la producció, l’ús i la gestió, una vegada que els donem per morts? Amb motiu de l’exposició Gameplay, dediquem una sessió per parlar d’alguns dels principals conflictes socioambientals, econòmics i legals que emergeixen al llarg de la vida dels nostres aparells electrònics. La sessió finalitzarà amb un taller de reparació de consoles on aprendrem a reparar aparells i reflexionarem sobre l’estalvi ecològic i econòmic del qual som responsables.

11.30h - «Game Over: Conflictes socioambientals al voltant de la indústria electrònica» Xerrada sobre la indústria del videojoc i rebuig electrònic amb Blanca Callén, cofundadora de l'Associació Restarters BCN, organització dedicada a l'impuls d'alternatives a l'obsolescència planejada. En aquesta sessió abordarem algunes respostes que, des de la ciutadania, podem donar per tal de fer front al creixent problema de les deixalles electròniques.

12.00- 14.00 h – Restart Party. Taller de reparació de consoles a càrrec de l’Associació Restarters BCN. La indústria del videojoc genera moltes necessitats tecnològiques associades, models diferents de consoles i aparells necessaris per jugar i gaudir de l’experiència del joc. Aquests aparells s’espatllen però de vegades hi ha la possibilitat d’allargar la seva vida útil amb una simple reparació.

Inscriu-te a la Restart Party i porta la teva consola espatllada. Voluntaris amb habilitats tècniques t’ajudaran a aprendre a reparar -la en un ambient relaxat, lúdic i comunitari. L’activitat funciona amb inscripció prèvia. Quan arribeu amb el vostre aparell espatllat, un voluntari amfitrió us indicarà el tècnic voluntari més adient per intentar resoldre el problema. Amb ell participareu del procés de reparació de la vostra consola.

Informació pràctica:

Inscripció gratuïta, cal portar el tiquet d'entrada tant per a la xerrada com per al taller.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado