Varias fechas

CCCB-Taller de pintura animada amb Theodore Ushev

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
L’animador i cineasta experimental Theodore Ushev imparteix aquest taller de pintura i cinema

Acerca de este evento

L’animador i cineasta experimental Theodore Ushev imparteix aquest taller de pintura i cinema dedicat a la tècnica directa d’animació amb encàustica, utilitzada en la seva última pel·lícula, The Physics of Sorrow.

The Physics of Sorrow, de Theodore Ushev, és el primer film completament animat amb la tècnica pictòrica encàustica, també coneguda com a pintura a la cera calenta. La pintura, a base de cera d'abelles i pigments, s'aplica en calent, i això permet manipular-la i animar la imatge fotograma a fotograma.

Ja el romà Vitruvi, arquitecte de Juli Cèsar, es refereix als seus textos a l'encàustica com a una tècnica antiga. També hi ha constància del seu ús per part dels egipcis als segles I i II, en retrats de faraons plasmats als seus sarcòfags. A la nostra era moderna, ha estat empleada per artistes com Jaspers Johns.

El taller mostrarà als participants les possibilitats creatives d'aquesta tècnica mil·lenària, per tal que puguin experimentar amb la forma, el moviment i el color en una peça animada.

Informació pràctica:

Preu: 25€ (més comissió) / Preu reduït: 20€

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado