0 € – 7 €

Varias fechas

CCCB-Taller Familiar-Bioscopi: Interespècies (grups de convivència)

Panel Acciones y detalles

0 € – 7 €

Información sobre el evento

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Activitat familiar recomanada per a famílies amb infants a partir de 6 anys.

Acerca de este evento

CATALÀ

«Bioscopi: Interespècies» en família

Taller de creació i animació de criatures imaginàries

Us convidem a dissenyar nous éssers vius, els mons que habiten i les seves relacions, imaginar altres formes de vida capaces d’habitar llocs inhòspits pels éssers humans: des de la superfície gelada, radioactiva i àrida del planeta Mart als oceans d’un planeta Terra ferit i amenaçat per la crisi climàtica.

La història de la vida és sempre una història de canvi, de com els organismes s’adapten, es barregen, col·laboren o competeixen per sobreviure. Especular sobre com seran les espècies que habitaran el planeta en el futur, quines relacions mantindran entre elles i quines estratègies desenvoluparan per habitar el món és també una manera de reflexionar sobre com vivim i ens relacionem amb el nostre entorn i les altres espècies ara i avui. Com ha demostrat abastament la ciència-ficció, la fabulació i la fantasia són eines poderoses per a pensar críticament el món.

Ho farem a partir d’exercicis d’animació en stop motion i també d’una intel·ligència artificial. Cadascun dels exercicis que proposem va acompanyat d’algunes idees clau sobre biologia evolutiva que el biòleg Alex Richter-Boix ha articulat per ajudar-nos a prendre decisions en el procés de creació d’aquestes noves formes de vida.

A partir dels 6 anys, qualsevol pot fer servir el Bioscopi per imaginar un altre món possible. L’activitat també és adequada per nois i noies de secundària. (Indiqueu les vostres edats en el moment de la inscripció).

Dissenyat per Estampa.

Tallers a càrrec de Re-Crea. Accions Culturals

Informació pràctica

Dates

9, 15 i 23 de maig

Hora: 10h30

Durada: 2 hores i 30 minuts

Preus

General: 6€

Reduït: 4€ per a menors de 12 anys, carnet docent, aturat, família nombrosa i monoparental, jubilats amb la Targeta Rosa.

Gratuït: Amics del CCCB

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Cal fer l'activitat en grups de la mateixa unitat de convivència. Els participants han d’indicar les edats dels menors.

Comparte con tus amigos

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado