0 € – 5 €

CCCB-Xcèntric- Mart a la Terra I. As Without so Within

Panel Acciones y detalles

0 € – 5 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Xcèntric és un lloc de trobada per a públic, cineastes i estudiosos àvids de gaudir d’un cinema visionari

Acerca de este evento

CATALÀ

A través d’una exploració fílmica insòlita en l’ús de l’enquadrament, la il·luminació, el desenfocament, la sobreimpressió o l’stop-motion, els curts d’aquesta sessió assagen camins d’experimentació perceptiva en què elements i llocs concrets —llums que centellegen, formes circulars o geològiques— configuren topografies còsmiques, sinuositats més llunyanes d’altres planetes i figuracions inesperades. Aquest programa, amb pel·lícules de Sophie Michael, Manuela de Laborde, Gautam Valluri, Brigid McCaffrey i Jodie Mack, s’emmarca com una activitat paral·lela de l’exposició «Mart. El mirall vermell».

Els llums d’una botiga a 99 Clerkenwell Road esdevenen esferes de colors que s’assemblen als astres d’un sistema solar vistos des d’un telescopi. Les pedres observades com a objectes escultòrics a As Without so Within adquireixen, sota una llum incident, l’aura d’asteroides amb clarobscurs que donen lloc a eclipsis i a centelleigs interplanetaris. Amb Circles explorem la superfície marciana i baixem a la terra. Bad Mama, Who Cares ens descobreix l’activitat d’una geòloga retirada a la seva casa del desert, emparada per una lluminositat fosforescent d’una força extranatural, que amb les mans col·loca elèctrodes en un tros de roca negra... I, finalment, una col·lecció de minerals cobra vida en el procés manual de mostrar un arxiu a Hoarders Without Borders 1.0.

99 Clerkenwell Road, Sophie Michael, 2010, 16 mm, 8 min; As Without so Within, Manuela de Laborde, 2016, 16 mm, 25 min; Circles, Gautam Valluri, 2015, 16 mm, 4 min; Bad Mama, Who Cares, Brigid McCaffrey, 2016, 35 mm, 12 min; Hoarders Without Borders 1.0, Jodie Mack, 2018, 16 mm, 5 min.

Projecció en digital. Còpies cortesia dels artistes.

Informació pràctica:

Preu: 4€ (més comissió)

Entrada reduïda: 3€ (més comissió) per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i monoparental.

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats amb Targeta Rosa.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado