0 € – 5 €

CCCB-Xcèntric-Valency and Variations

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Xcèntric és un lloc de trobada per a públic, cineastes i estudiosos àvids de gaudir d’un cinema visionari

Acerca de este evento

Obscuritads és un col·lectiu format per tres cineastes: Scott Barley, Mikel Guillen i Sebastian Wiedemann. Els mètodes que apliquen en el seu treball són molt diferents, però els uneix la radicalitat de les seves intencions: el seu desig se centra a fer visible l’invisible.

La llum i la foscor són els personatges principals de les seves pel·lícules. Les oscil·lacions entre l’ànima i les estrelles, la lluna i les marees, són el punt de partida ideal per arribar a veure. Les pel·lícules que constitueixen aquesta sessió guarden una relació íntima amb la idea de travessia, amb la possibilitat de navegar entre llums i ombres cap a nosaltres mateixos. El viatge enlloc.

«Obscuritads és un punt de trobada que no necessita ser esmentat, un lloc que impulsa aquesta comunitat anònima a la qual pertanyem tots sense saber-ho. Tan sols és una qüestió de reminiscència: veure sense veure, recordar més enllà del parany del sentit. No cal entendre res, només deixar-se caure dins d’Obscuritads, en els seus fluxos energètics, en aquesta pel·lícula infinita que regna en el nostre interior, la mateixa que neix i reneix d’una manera secreta i única». (Sebastian Wiedemann)

Mütter, Mikel Guillen, 2015, 8 min; Hunter, Scott Barley, 2015, 14 min; Obatala, Sebastian Wiedemann, 2019, 7 min; Los (de)pendientes, Sebastian Wiedemann, 2016, 23 min; Atonal, Mikel Guillen, 2019, 16 min; Womb, Scott Barley, 2017, 16 min.

Totes les pel·lícules s’han rodat en digital. Còpies cortesia dels cineastes.

Amb la presència de Miquel Escudero Diéguez, programador de la sessió, i els cineastes Mikel Guillen i Scott Barley.

Més informació del programa Xcèntric clicant aquí

Informació pràctica:

Preu: 4€ (més comissió)

Entrada reduïda: 3€ (més comissió) per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i monoparental.

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado