4 € – 5 €

CCCB-Xcèntric-Valency and Variations

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Xcèntric és un lloc de trobada per a públic, cineastes i estudiosos àvids de gaudir d’un cinema visionari

Acerca de este evento

Obscuritads és un col·lectiu format per tres cineastes: Scott Barley, Mikel Guillen i Sebastian Wiedemann. Els mètodes que apliquen en el seu treball són molt diferents, però els uneix la radicalitat de les seves intencions: el seu desig se centra a fer visible l’invisible.

La llum i la foscor són els personatges principals de les seves pel·lícules. Les oscil·lacions entre l’ànima i les estrelles, la lluna i les marees, són el punt de partida ideal per arribar a veure. Les pel·lícules que constitueixen aquesta sessió guarden una relació íntima amb la idea de travessia, amb la possibilitat de navegar entre llums i ombres cap a nosaltres mateixos. El viatge enlloc.

«Obscuritads és un punt de trobada que no necessita ser esmentat, un lloc que impulsa aquesta comunitat anònima a la qual pertanyem tots sense saber-ho. Tan sols és una qüestió de reminiscència: veure sense veure, recordar més enllà del parany del sentit. No cal entendre res, només deixar-se caure dins d’Obscuritads, en els seus fluxos energètics, en aquesta pel·lícula infinita que regna en el nostre interior, la mateixa que neix i reneix d’una manera secreta i única». (Sebastian Wiedemann)

Intermission, Mikel Guillen, 2017, 9 min; Hunter, Scott Barley, 2015, 14 min; Obatala, Sebastian Wiedemann, 2019, 7 min; Los (de)pendientes, Sebastian Wiedemann, 2016, 23 min; Atonal, Mikel Guillen, 2019, 16 min; Womb, Scott Barley, 2017, 16 min.

Totes les pel·lícules s’han rodat en digital. Còpies cortesia dels cineastes.

Un programa de Miquel Escudero Diéguez

Més informació del programa Xcèntric clicant aquí

Informació pràctica:

Preu: 4€ (més comissió)

Entrada reduïda: 3€ (més comissió) per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i monoparental.

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado