Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

(silencio) barcelona

Carrer de Londres, 41

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Nº màxim de participants: 15.

Coordinador de la activitat: Rodrigo Jarpa Salgado.

Pels dos propers trimestres (gener-març i abril-juny de 2018) des d'ACPAS proposem la creació d'un grup d'escolta mútua per a homes PAS. La intenció del grup és crear un espai de diàleg on diversos homes altament sensibles puguin expressar-se entre iguals, trobar resposta als interrogants personals a través del mirall dels altres, i definir amb major claredat la seva masculinitat sobre la base de l'alta sensibilitat, sortint de la soledat i l'aïllament emocional com a homes PAS.

El cercle es reunirà en sessions de dues hores amb una periodicitat inicialment mensual. Encara que hi haurà un coordinador supervisant el bon funcionament del grup, el cercle serà autogestionat i comptarà amb un moderador voluntari en cada sessió.

Cada trobada s'iniciarà amb una breu meditació per afavorir la relaxació física i mental dels assistents. A més de compartir experiències pròpies, es podràn aportar al grup: articles, comentaris, poemes, cançons, pel·lícules o qualsevol un altre material que incideixi sobre el tema de l'home PAS, per a ser comentats entre els assistents. Ocasionalment es convidarà algun home, PAS o no PAS, que pugui aportar valor al cercle amb una xerrada o a través d'una participació puntual.

Els socis de l'Associació tindran prioritat en la inscripció.
Per a aquesta activitat es prega un compromís mínim de continuïtat.

Etiquetas
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

(silencio) barcelona

Carrer de Londres, 41

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado