Gratis

Cerimònia de lliurament del City to City Barcelona FAD Award 2018

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Saló de Cròniques Ajuntament de Barcelona

Plaça Sant Jaume 1

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

[CAT]

Acte de lliurament de la setena edició d’aquest guardó impulsat pel FAD amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Recordem que enguany, el tema central d’aquest premi, que va néixer l’any 2008 com a plataforma per connectar ciutats, projectes i persones a través de la cerca de solucions innovadores per a la millora efectiva de les condicions de vida dels ciutadans arreu del món, és el binomi «Aigua i ciutat». L'objectiu: generar un seguit de reflexions al voltant d’aquest element fonamental per a la vida humana.

Durant l'acte de lliurament, gaudirem d'una ponència inaugural a càrrec de Yayo Herrero, antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista. Carme Ribas presenta la cerimònia.

Projectes premiats:

- Premi ex aequo City to City Barcelona FAD Award 2018: Eau de Paris – Operador municipal de gestió de l’aigua (París, França)
- Premi ex aequo City to City Barcelona FAD Award 2018: Blue Communities (Ottawa, Canadà)
- Menció d’honor 2018: Terrat públic en el Centre per a Dones del camp de refugiats Shu’fat (Jerusalem Est, Palestina)
- Menció d’honor 2018: Cinturó Verd de Cuenca (Cuenca, Equador)

L'acte comptarà amb servei de traducció simultània.

[ESP]

Acto de entrega de la séptima edición de este galardón impulsado por el FAD con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona y la colaboración de la Generalitat de Catalunya.

Recordemos que este año, el tema central del premio, que nació en 2008 como plataforma para conectar ciudades, proyectos y personas a través de la búsqueda de soluciones innovadoras para la mejora efectiva de las condiciones de vida de los ciudadanos en todo del mundo, es el binomio «Agua y ciudad». El objetivo: generar una serie de reflexiones en torno a este elemento fundamental para la vida humana.

Durante el acto de entrega, disfrutaremos de una ponencia inaugural a cargo de Yayo Herrero, antropóloga, ingeniera, profesora y activista ecofeminista. Carme Ribas presenta la ceremonia.

Proyectos premiados:

- Premio ex aequo City to City Barcelona FAD Award 2018: Eau de Paris - Operador municipal de gestión de agua (París, Francia)
- Premio ex aequo City to City Barcelona FAD Award 2018: Blue Communities (Ottawa, Canadá)
- Mención de honor 2018: Azotea pública en el Centro para Mujeres del campo de refugiados Shu'fat (Jerusalén Este, Palestina)
- Mención de honor 2018: Cinturón Verde de Cuenca (Cuenca, Ecuador)

El acto contará con servicio de traducción simultanea.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Saló de Cròniques Ajuntament de Barcelona

Plaça Sant Jaume 1

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado