Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carpa Revolució

110 Carrer Major

08810 Sant Pere de Ribes

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Diumenge 25 de novembre d'11 a 14 h Fes + Chapeau organitza juntament amb Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya el primer diumenge de Circ en Família de la temporada 2018-19 #CarpaRevolució de Sant Pere de Ribes. Una activitat pensada perquè els infants, petits i grans puguin descobrir el món del circ.

ENTRADA GRATUÏTA
*TAQUILLA INVERSA

#CircenFamília se celebrarà un diumenge al mes i els nens i nenes i els adults es podran iniciar en una o diverses disciplines amb l’ajuda de formadors/es.

La pràctica del circ, tant en grans com en petits, promou el desenvolupament d’habilitats físiques i expressives, millora la psicomotricitat, permet adquirir un major grau d’expressió i comunicació i augmenta la sensibilitat davant d’expressions artístiques.

La iniciativa sorgeix de la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica. La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Apcc Equip / Apcc Equip.

Us esperem a totes aquest diumenge!
#hofemperpassió #spribes

CARPA REVOLUCIÓ
Espai d'intercanvi i connexió
artística professional.

Horari obertura de la Carpa Revolució el diumenge de 11 h a 00 h.
Carrer Major, 110, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Carpa Revolució

110 Carrer Major

08810 Sant Pere de Ribes

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado