0 € – 9 €

Varias fechas

Combinada Exposicions: WPP21 /Ciència Fricció 11 a 28 novembre 2021.

Panel Acciones y detalles

0 € – 9 €
Descripción del evento
Entrada combinada a dues exposicions: WPP 21 i Sense Fricció.

Acerca de este evento

L'exposició «Ciència fricció. Vida entre espècies companyes» parteix de l’evidència científica que totes les espècies terrestres estan unides per relacions simbiòtiques i interdependents.

La fundació Photographic Social Vision organitza l’exposició de fotoperiodisme més reconeguda a escala mundial, que aplega les obres guanyadores del concurs de fotografia i narrativa digital World Press Photo.

Informació Pràctica:

L'adquisició d'aquesta entrada dona acces a les dues exposicións però és imprescindible que es realitzi la visita a World Press Photo el mateix dia. Amb el tiquet es pot tornar a visitar Ciència Fricció fins el dia 28 de novembre de 2021.

L'accés a l'exposició només es realitzara a l'hora reservada. Recomanem arribar 5 minuts abans de l'hora d'entrada.

La mascareta és obligatòria en tot moment. Com mesura de prevenció davant la Covid-19, us informem que no hi ha servei de consigna. Només es pot accedir amb bosses de menys de 40 x 40 cm.

Preus:

Entrada general a dues exposicions 8 € (més comisió)

Recordar que s'hauran d'acreditar les condicions a l'accés de l'exposició de les entrades adquirides amb descompte o gratuïtat.

Horaris:

World Press Photo:

De dimarts a dijous d`'11h a 20h; divendres d'11h a 21h; dissabte de 10h a 21h i diumenge de10h a 20h*. Assegura't la teva visita adquirint l'entrada anticipada.

Ciència Fricció:

De dimarts a diumenge de 11 a 20 h.

*Entrada gratuïta amb reserva prèvia tots els diumenges a partir de les 15h.

La exposición «Ciencia fricción. Vida entre especies compañeras» parte de la evidencia científica de que todas las especies terrestres están unidas por relaciones simbióticas e interdependientes.

La fundación Photographic Social Vision organiza la exposición de fotoperiodismo más reconocida a nivel mundial, que reúne las obras ganadoras del concurso de fotografía y narrativa digital World Press Photo.

Información práctica:

La entrada da derecho a visitar las dos exposiciones pero es imprescindible visitar primero World Press Photo. Se puede volver a visitar Ciencia Fricción con el mismo tiquet hasta el 28 de noviembre.

El acceso a la exposición solo se permitirá a la hora de entrada escogido. Recomendamos llegar con 5 minutos de anticipación.

El uso de mascarilla es obligatoria en todo momento. Como medida de prevención contra la Covid -19 les informamos que no hay servicio de consigna. A la sala tan solo se puede acceder con bolsos de menos de 40x40 cm.

Precios:

Entrada general , 8€ ( más comisión)

Recuerden que es necesario acreditar, en el acceso a la sala, las condiciones que acrediten derecho a una reducción o gratuidad en la entrada.

Horarios:

World Press Photo

De martes a jueves de 11 a 20 h, viernes de 11 a 21 h. Sábado de 10 a 21h i domingo de 10 a 20 h. *

Ciencia Fricción:

De martes a domingo de 11 a 20 h.

* Entrada gratuita con reserva previa todos los domingos de 15 a 20 h.

The starting point for the exhibition “Science Friction. Life among Companion Species” is the scientific evidence that all terrestrial species are linked by symbiotic, interdependent relationships.

The Photographic Social Vision Foundation is organising the best-known photojournalism exhibition worldwide, which brings together all the winners of the World Press Photo photography and digital narrative competitions.

Practical Information:

Access to the exhibition will only be allowed at the chosen entry time. We recommend arriving 5 minutes in advance.

The use of a mask is mandatory at all times. As a preventive measure against Covid -19 we inform you that there is no left luggage service.

The exhibition floor can only be accessed with bags smaller than 40x40 cm.

Prices:

General admission, € 8 (plus commission)

Remember that it is necessary, when accessing the room, to prove the conditions that give the right to a reduction or free admission.

Opening Times:

From Tuesday to Thursday 11.00-20.00, Friday 11.00-21.00, Saturday 10.00-21.00, Sunday 10.00-20.00*

*Sundays from 15.00 to 20.00 (limited capacity, it will be necessary to bring your pre-booked ticket acquired online).

Comparte con tus amigos
{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de Combinada Exposicions: WPP21 /Ciència Fricció 11 a 28 novembre 2021.

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado