0 € – 9 €

Combinada World Press Photo/ William Kentridge 1 a 20 de desembre.

Panel Acciones y detalles

0 € – 9 €
Descripción del evento
Entrada combinada a dues exposicions: World Press Photo 2020 i William Kentridge, el que no està dibuixat.

Acerca de este evento

A través de l’animació, el dibuix, el cinema, la música o el teatre, l’artista sud-africà William Kentridge ha construït una obra tentacular, que barreja tècniques i disciplines. La mostra és una oportunitat única per veure algunes de les obres més emblemàtiques de Kentridge: tapissos de gran format, la impactant instal·lació audiovisual More Sweetly Play the Dance i la sèrie completa dels onze curtmetratges d’animació Drawings for Projection.

La fundació Photographic Social Vision organitza per setzena vegada l’exposició de fotoperiodisme més reconeguda a escala mundial, que aplega les obres guanyadores del concurs de fotografia i narrativa digital World Press Photo.

Informació Pràctica:

L'adquisició d'aquesta entrada dona acces a les dues exposicións però és imprescindible que es realitzi la visita a World Press Photo el mateix dia. Amb el tiquet es pot tornar a visitar William Kentridge fins el dia 21 de febrer de 2021.

L'accés a l'exposició només es realitzara a l'hora reservada. Recomanem arribar 5 minuts abans de l'hora d'entrada.

La mascareta és obligatòria en tot moment. Com mesura de prevenció davant la Covid-19, us informem que no hi ha servei de consigna. Només es pot accedir amb bosses de menys de 40 x 40 cm.

Preus:

Entrada general a dues exposicions 8 € (més comisió)

Recordar que s'hauran d'acreditar les condicions a l'accés de l'exposició de les entrades adquirides amb descompte o gratuïtat.

Horaris:

World Press Photo:

De dimarts a dijous d`'11h a 20h; divendres d'11h a 21h; dissabte de 10h a 21h* i diumenge de10h a 20h**. Assegura't la teva visita adquirint l'entrada anticipada.

William Kentridge:

De martes a domingo de 11 a 20 h.

*Dissabte 14 de novembre, celebrem la Nit del Museus des de les19h i fins les 23h.

**Entrada gratuïta amb reserva prèvia tots els diumenges a partir de les 15h.

A través de la animación, el dibujo, el cine, la música o el teatro, el artista sudafricano William Kentridge ha construido una obra tentacular, que mezcla técnicas y disciplinas. La muestra es una oportunidad única para ver algunas de las obras más emblemáticas de Kentridge: tapices de gran formato, la impactante instalación audiovisual More Sweetly Play the Dance y la serie completa de los once cortometrajes de animación Drawings for Projection.

La fundación Photographic Social Vision organiza por decimosexta ocasión la exposición de fotoperiodismo más reconocida a nivel mundial, que reúne las obras ganadoras del concurso de fotografía y narrativa digital World Press Photo.

Información práctica:

El acceso a la exposición solo se permitirá a la hora de entrada escogido. Recomendamos llegar con 5 minutos de anticipación.

El uso de mascarilla es obligatoria en todo momento. Como medida de prevención contra la Covid -19 les informamos que no hay servicio de consigna. A la sala tan solo se puede acceder con bolsos de menos de 40x40 cm.

Precios:

Entrada general , 8€ ( más comisión)

Recuerden que es necesario acreditar, en el acceso a la sala, las condiciones que acrediten derecho a una reducción o gratuidad en la entrada.

Horarios:

World Press Photo

De martes a jueves de 11 a 20 h, viernes de 11 a 21 h. Sábado de 10 a 21h* i domingo de 10 a 20 h. **

William Kentridge:

De martes a domingo de 11 a 20 h.

*Sábado 14 de Noviembre , celebración de la Noche de los Museos de 19 a 23 h.

** Entrada gratuita con reserva previa todos los domingos de 15 a 20 h.

With animation, drawing, cinema, music and theatre, South African artist William Kentridge has built a sprawling work, combining techniques and disciplines. The exhibition is a unique chance to see some of Kentridge’s most iconic works: large-format tapestries, the impressive audiovisual installation More Sweetly Play the Dance and the full series of 11 short animation films, Drawings for Projection.

The Photographic Social Vision Foundation is organising, for the sixteenth time, the best-known photojournalism exhibition worldwide, which brings together all the winners of the World Press Photo photography and digital narrative competitions.

Practical Information:

Access to the exhibition will only be allowed at the chosen entry time. We recommend arriving 5 minutes in advance.

The use of a mask is mandatory at all times. As a preventive measure against Covid -19 we inform you that there is no left luggage service.

The exhibition floor can only be accessed with bags smaller than 40x40 cm.

Prices:

General admission, € 6 (plus commission)

Remember that it is necessary, when accessing the room, to prove the conditions that give the right to a reduction or free admission.

Opening Times:

From Tuesday to Thursday 11.00-20.00, Friday 11.00-21.00, Saturday* 10.00-21.00, Sunday 10.00-20.00**

Saturday 14th The international Museums Night free from 19.00 to 23.00 h.

**Sundays from 15.00 to 20.00 (limited capacity, it will be necessary to bring your pre-booked ticket acquired online).

Comparte con tus amigos

Guarda este evento

Evento guardado