Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Guarda este evento

Evento guardado

COMERÇ EXTERIOR

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

Lunes, 24 de octubre de 2016 a las 18:00 - Lunes, 5 de diciembre de 2016 a las 21:20 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))

COMERÇ EXTERIOR

Información de la entrada

Tipo Restante Fin Cantidad
confirmar asistencia 15 Entradas Finalizado Gratis  

¿Quién va?

Cargando tus conexiones

Detalles del evento

OBJETIU

Els objectius generals de l’acció formativa són:
- Integrar coneixements de diferent naturalesa per a la gestió internacional de l'empresa.
- Introduir a l'empresa als mercats exteriors, identificant les dificultats a les quals ha de fer front i les tècniques a aplicar per resoldre-les.

DIRIGIT A

Tota persona que estigui interessada en aprofundir a la material.

CONTINGUT

ENTORN INTERNACIONAL (5 Hores) - Què és el comerç internacional? - Organismes Internacionals que incideixen en el Comerç Internacional -  Conceptes previs:    El Mercat Comú:  Comerç Intracomunitari i Extracomunitari    Diferències entre exportació i expedició, i importació i introducció    Intrastat    Agent de Duanes i Transitari, etc.

COMERCIALITZACIÓ (10 Hores) - Per què exportar?  Chek list previ   Avantatges i inconvenients    Errors més usuals - Els incoterms   Introducció   Quins aspectes regulen   Classificació en grups   Variables d'elecció   Anàlisi de cada terme      Moment de lliurament

NEGOCIACIÓ I CONTRACTACIÓ (5 Hores) - Confecció d'una oferta internacional -  Documentació. - Costos. - Casos pràctics

LOGÍSTICA (10 Hores)

- Gestió del transport internacional de mercaderies. Introducció al transport internacional. La gestió de la cadena logística del transport internacional. Figures del transport internacional. Concepte de factor d'estiba/equivalència   Aspectes previs al càlcul del preu del transport internacional:

a) Transport Internacional per via marítima. Línia regular i tramp. Factor d'estiba/equivalència. El nòlit marítim.   Càlcul del nòlit marítim. Règims de càrrega. El contenidor com unitat de càrrega. Règim de càrrega en grupatge i complet. El Nòlit marítim: B/L. Característiques. Despeses FOB. Despeses posteriors a l'embarqui. Casos pràctics

b) El transport internacional per via aèria. IATA i els agents IATA. Factor d'estiba/equivalència. Tarificació aèria.   EL ULD com unitat de càrrega àrea. Avions combi vs avions carguers. El Nòlit aeri: AWB. Característiques.   Casos pràctics

c) Transport internacional terrestre    Introducció: La Llei de l'Ordenament del Transport Terrestre (LOTT)   Transport per carretera   Factor d'estiba/equivalència   La caixa mòbil i el contenidor com unitat de càrrega   Pes màxim per eixos   El conveni CMR   La carta de port CMR   El conveni TIR   El quadern TIR d) Transport per ferrocarril   Factor d'estiba/equivalència   La caixa mòbil i el contenidor com unitat de càrrega   El Conveni CIM   La carta de port CIM   El conveni TIF   Transport combinat (TECO Internacional) - Gestió duanera   La Duana: Finalitats

 

 

 

Guarda este evento

Evento guardado

Cuándo y dónde


XALOC
Gran Via, 100
HOSPITALET D
España

Lunes, 24 de octubre de 2016 a las 18:00 - Lunes, 5 de diciembre de 2016 a las 21:20 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))


  Añadir a mi calendario

Organizador

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Empren de la Generalitat de Catalunya i és punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

  Ponte en contacto con el organizador
COMERÇ EXTERIOR
Curso Otro

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.