CONFERÈNCIA: NOELIA LÓPEZ CHEDA

CONFERÈNCIA: NOELIA LÓPEZ CHEDA

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Tecla Sala

18 Carrer Tecla Sala

08901 Hospitalet De Llobregat ( L')

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

“Oíd chicas, ¿el ejercicio de matemáticas os da veinte?”

Llibre: “No seas la agenda de tus hijos"

Frases com aquesta, extretes del llibre de Noelia López-Cheda, ens serveixen de punt de partida per reflexionar sobre l’ús, la gestió i la organització de l’agenda escolar, extraescolar i social dels nostres fills.

Noelia López-Cheda és l’autora del llibre: “No seas la agenda de tus hijos”, i en ell, aborda les diferents motivacions per les què els pares controlem i gestionem l’autonomia dels nostres fills. Quines son les motivacions que ens impulsen a fer-ho?, quin és l’objectiu real d’aquesta gestió?, On està el límit? i sobre tot, Quines són i seran les conseqüències futures per als nostres fills?.

La Noelia ens parlarà de la gestió de l’agenda dels nostre fills, de la sobrecàrrega extra per a nosaltres mateixos, de l’ús i la millor utilitat dels grups de WhatsApp de pares, i també de cóm, quan i per què, tenim que parar i reflexionar sobre la nostra postura en front tot això..

NO T’HO PERDIS, NO ET DEIXARÀ INDIFERENT.

BIO: Noelia López-Cheda és enginyera industrial per la Universitat Pontifica de Comillas (ICAI), coach professional, Màster Universitari de Professor de Educació Secundaria i Batxillerat. Actualment la seva feina es desenvolupa com a consultora i ponent de comunicació, llenguatge DISC, lideratge, innovació educativa i motivació a empreses i centres educatius. S’ha dedicat a la consultoria de Recursos humans en àmbits de desenvolupament de talent i habilitats directives durant més de deu anys.

Horari: 18:00

LLoc: Salá d'Actes de l'Edifici Tecla Sala

Gratuïta per a tots els membres de l'Ampa, entrada lliure. Hi haurà servei de guarderia gratuït.

Fecha y hora

Ubicación

Tecla Sala

18 Carrer Tecla Sala

08901 Hospitalet De Llobregat ( L')

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado