0 € – 50 €

Connecting Advanced Materials & Design

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

38 Plaça de les Glòries Catalanes

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento

Descripción

Vine el 23 d'octubre a la Jornada Interclúster 'Connecting Advanced Materials and Design: Resolució de reptes empresarials a través de nous materials.'


El coneixement de nous materials pot ser clau per a què aquelles empreses que fabriquen productes puguin generar valor i impacte a través de noves propostes. A més, alguns d'aquests nous materials tenen associades noves tecnologies de producció, com per exemple la fabricació aditiva, que suposen un canvi de paradigma en la generació de productes i que, de fet, condicionaran i podran canviar la forma en la qual es dissenyen objectes.

Per tal de poder propiciar un entorn en el qual es pugui generar aquesta innovació és precís que es doni la col·laboració entre perfils multidisciplinars.

En aquest sentit, el Cluster Disseny i el Cluster MAV de Materials Avançats de Catalunya, han ideat conjuntament el proper dimarte 23 d'octubre aquesta jornada en la qual empreses del Cluster Disseny plantejaran una sèrie de reptes específics que seran desenvolupats conjuntament per empreses del Cluster MAV, altres empreses de perfil creatiu del Cluster Disseny i altres perfils no socis que tinguin interès en participar a la jornada.


AGENDA

10:00-10:10: Presentació del cicle

10:10-10:45: Impressió 3D+Disseny+Materials avançats: un nou paradigma en la producció industrial, Xavier Alonso, Customer and Market Development Manager 3D printing HP

10:45-11:00: Presentació dels reptes següents:
SIMON: Podem trobar un termoplàstic amb les mateixes característiques i “sensacions” que l’urea o la melamina…?
LEKUÉ: Repte 1:Material flexible que no retingui olors / Repte 2: Silicona "anitpols"
SHAD: Aïllant tèrmic per alforges tèxtils

11:00:11:30: Coffee break networking

11:30-12:20: Tallers connecting reptes i solucions (en paral·lel)

12:20-12:30: Conclusions i properes passes


T’INTERESSA SI…

• Ets una empresa del sector dels Materials Avançats, associada o no al Cluster MAV, i vols aportar amb el teu coneixement solucions a reptes plantejats per les empreses participants.

• Ets una empresa del sector Disseny, associada o no al Clúster Disseny, i vols aportar amb el teu coneixement solucions a reptes plantejats per les empreses participants.

• Ets una empresa del sector dels Materials Avançats, associada o no al Cluster MAV, i t'interessa conéixer com el disseny pot ajudar a generar innovació al teu sector.

• Si ets una empresa del sector Disseny, associada o no al Clúster Disseny, i t'interessa conéixer nous materials i tecnologies vinculades innovadores.

• Si ets empresa i vols connectar amb altres empreses dels sectors dels Materials Avançats o el Disseny per generar sinergies dins el marc de la mobilitat.


ACCÉS I PREUS

Data: Dimarts 23 d'octubre de 2018

Hora: 10.00h a 12.30h

Lloc: Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38


Accés: per inscripció

- Gratuït per a membres dels clústers co-organitzadors (Cluster MAV i Cluster Disseny).
- Socis d'altres clústers de la xarxa Clusters.cat: 20 €
- Altres: 50€
Ven el 23 de octubre a la Jornada Interclúster 'Connecting Advanced Materials and Design: Resolución de retos a través de nuevos materiales.'


El conocimiento de nuevos materiales puede ser clave para que aquellas empresas que fabrican productos puedan generar valor e impacto a través de nuevas propuestas. Además, algunos de estos nuevos materiales tienen asociados nuevas tecnologías de producción, como por ejemplo la fabricación aditiva, que suponen un cambio de paradigma en la generación de productos y que, de hecho, condicionarán y podrán cambiar la forma en la que se diseñan objetos.

Para poder propiciar un entorno en el que se pueda generar dicha innovación es preciso que se dé la colaboración entre perfiles multidisciplinares.

En este sentido, el Cluster Diseño y el Cluster MAV de Materiales Avanzados de Cataluña, han ideado conjuntamente el próximo martes 23 de octubre esta jornada en la que empresas del Cluster Diseño plantearán una serie de retos específicos que serán desarrollados conjuntamente por empresas del Cluster MAV, otras empresas de perfil creativo del Cluster Diseño y otros perfiles no socios que tengan interés en participar en la jornada.


AGENDA

10:00-10:10: Presentación del ciclo

10:10-10:45: Impresión 3D+Diseño+Materiales avanzados: un nuevo paradigma en la producción industrial, Xavier Alonso, Customer and Market Development Manager 3D printing HP

10:45-11:00: Presentación de los retos siguientes:
SIMON: Podemos encontrar un termoplástico con las mismas características y “sensaciones” que la urea o la melamina…?
LEKUÉ: Reto 1: Material flexible que no retenga olores / Reto 2: Silicona "anitpolvo"
SHAD: Aislamiento para alforjas textiles

11:00:11:30: Coffee break networking

11:30-12:20: Talleres connecting retos y soluciones (en paralelo)

12:20-12:30: Conclusiones y próximos pasos


TE INTERESA SI...

• Eres una empresa del sector de los materiales avanzados, asociada o no al Clúster MAV, y quieres aportar con tu conocimiento soluciones a los retos planteados por las empresas participantes.


• Eres una empresa del sector Diseño, asociada o no al Clúster Diseño, y quieres aportar con tu conocimiento soluciones a los retos planteados por las empresas participantes.

• Eres una empresa del sector de los materiales avanzados, asociada o no al Clúster MAV, y te interesa conocer cómo el diseño puede ayudar a generar innovación en tu sector.

• Eres una empresa del sector Diseño, asociada o no al Clúster Diseño, y te interesa conocer nuevos materiales y tecnologías vinculadas innovadoras.

• Si eres empresa y quieres conectar con otras empresas de los sectores de los materiales avanzados o el diseño para generar sinergias.


ACCESO Y PRECIOS

Día: Martes 23 de octubre de 2018
Hora: de 10.00 a 12.30 h.
Lugar: Disseny Hub Barcelona, Pl. de las Glòries Catalanes, 37-38
Acceso: por inscripción

- Gratuito para miembros de los clústers co-organizadores (Cluster MAV y Cluster Diseño).

- Socios de otros clústers de la red Clusters.cat: 20€

- Otros: 50€Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

38 Plaça de les Glòries Catalanes

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado