6,46 €

CURSA SOLIDÀRIA

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Parc Riu Ripoll

Carretera de l'estació, 0

08291 Ripollet

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

El Projecte Lluís Companys solidaritat és una iniciativa duta a terme des de fa quatre anys per alumnes i professors de l’ institut Lluís Companys de Ripollet.

El nostre projecte té una raó de ser: la crisi prolongada, l’atur, la pèrdua d’ingressos, la política de retallades socials. Està condemnant la nostra societat a: la pobresa, l’exclusió social, la marginació, les desigualtats, les patologies físiques i mentals, conseqüències molt greus sobre l’autoestima i l’afebliment de la participació ciutadana. El nostre institut està en un entorn on aquesta situació és latent i els nostres alumnes molts d’ells junt amb les seves famílies viuen en risc d’exclusió social.

I com treballem a un centre educatiu volem educar als nostres alumnes de forma integral tenint en compte les cinc dimensions de la persona, física, intel·lectual, afectiva, social i espiritual, per tal de dotar als nostres alumnes d’una formació, que els ajudi a: preocupar-se pel seu veí, interessar-se per fer petits canvis que poden arribar a canviar grans coses, conscienciar-se que la societat la formem tots, entendre que tots tenim veu i capacitat per actuar. Amb aquesta inquietud compartida per diversos professors i recolzada per l’equip directiu del centre neix el projecte Lluís Companys solidaritat.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Parc Riu Ripoll

Carretera de l'estació, 0

08291 Ripollet

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado