Gratis

DEBA-T.ORG + ALUMNI | Conversa amb Míriam Hatibi

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Open Society (Espai Societat Oberta)

Sant Eusebi, 29

08006 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Des de deba-t.org sempre busquem la manera de conèixer el talent del nostre voltant i, així, fer una mirada crítica a les principals problemàtiques del nostre entorn. Des d’Alumni UPF treballem per acostar aquelles persones que han passat per la UPF a la comunitat universitària actual. Per aquest motiu, aquest 28 de febrer hem convidat una persona molt especial.

Segons Google, és una analista de dades i activista catalana. És portaveu de la Fundació Ibn Battuta i membre activa de la comunitat musulmana. Filla de pares marroquins. Va néixer a Barcelona i va ser criada a Bellpuig.

Segons LinkedIn, després d'estudiar International Business Economics a la UPF, va obtenir un Màster en Internacionalització per la Universitat de Barcelona. Actualment treballa com a consultora de comunicacions a Sibilare, on ajuda empreses i institucions que volen millorar la seva estratègia de comunicació a adaptar-se a un entorn canviant i un públic cada cop més exigent.

Vols saber qui és ella en realitat? Descobreix-ho el 28 de febrer a les 19:00 a l’Espai Societat Oberta de la OpenSociety, de la mà de deba-t.org i Alumni UPF.


Hi participa:

Ariadna Romans

Estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració a la UPF i presidenta de deba-t.org


Míriam Hatibi

Alumni UPF d'International Business Economics, consultora de comunicació i activista per la Fundació Ibn BattutaComparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Open Society (Espai Societat Oberta)

Sant Eusebi, 29

08006 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado