Gratis

Empoderar-se com a docents per empoderar

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

ESPAI CONSCIENT

4 Carrer de Julià Alvarez

07004 Palma

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Descobreix cóm guanyar amb confiança i seguretat i cóm gestionar el teu estat emocional i el dels teus alumnes amb tècniques d'alt impacte, de forma ràpida i senzilla. D'aquesta manera adquiriràs les eines necessàries per a no sentir-te desbordat davant les situacions estressants tan de la teva vida professional com a docent com de la teva vida personal , sabent fer front als conflictes de l'aula amb confiança, aconseguint un clima d'harmonia, i respecte dins l'aula.

Totes aquestes tècniques jo les he posat i les segueixo posant en pràctica amb mi mateixa i amb els meus clients i per això vos puc garantir que funcionen un 100% si s’apliquen.

Deixam fer-te una pregunta:

Qualque vegada t’has sentit desbordat/da emocionalment davant les situacions estressants i conflictives amb què t’enfrontes en la teva vida professional com a docent, amb situacions conflictives de tot tipus amb alumnes, amb companys de departament, amb pares i a més de les teves situacions personals?

T'agradaria guanyar en confiança i seguretat a la teva aula? T'agradaria sentir que tu duus les regnes de la teva classe i de la teva vida? T'agradaria saber cóm fer per empoderar als teus alumnes?

Deixam dir-te que sé molt bé com et sents perquè jo sé el que significa enfrontar-se a situacions difícils i estressants a la vida. A diari m'he hagut d'enfrontar a situacions estressants i difícils a la meva vida personal que he hagut de compaginar amb les tasques de la meva feina amb nins i pares. He cercat tècniques que m'ajudin a viure amb alegria i serenitat , i aquestes que vos presentaré al taller m'ajuden a diari de forma pràctica, ràpida i efectiva. I si jo ho puc fer deixem dir-te que tu també pots!

Per això he creat aquest taller gratuït perquè després tu siguis capaç de guanyar en confiança i seguretat amb tu mateix/a a l'aula i tenir la capacitat de mantenir la calma en situacions de gran pressió aplicant les tècniques que aprendràs al taller.

Així que si ets un docent o educador cercant agafar el teu gran poder que tens com a docent i gaudir del procés amb confiança i seguretat aquest és el teu taller.

ATENCIÓ: Només hi ha 20 places disponibles, que s’assignaran per ordre de reserva.

Aquí tens un petit resum del que t’enduràs si vens al taller:

  • Saber fer front amb èxit a les situacions estressants que es produeixin a diari a l’aula .

  • Saber cóm tenir i crear fortalesa emocional en tu mateix/a i en els teus alumnes.

  • Tenir eines per aconseguir estats emocionals més satisfactoris dins l’aula.

  • Ser un model de referència per als teus alumnes.

  • Saber prendre millors decisions fruit d’un estat emocional més saludable.

Ens veiem dia 30 de juny de 2018 a les 18 hores a Espai Conscient al C/ Julià Àlvarez, 4 baixos de Palma


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

ESPAI CONSCIENT

4 Carrer de Julià Alvarez

07004 Palma

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado