Agotado

Entrega Premios final de carrera CODIC per escoles

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer Reverend Martí Duran, 21, Polígona Industrial El Plá, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Aquest any s’arriba a la 20a edició d’aquests premis que cada any premien, des d’un punt de vista professional, els millors projectes finals entregats pels alumnes que finalitzen les titulacions de grau en disseny d’interiors i PIDOD.

L'acte d'entrega de premis, se celebrà el dijous 29 de novembre a les instal·lacions de Cosentino Barcelona Center a Sant Feliu de Llobregat i es composarà de tres parts:

17.00h- 18.00h : Master class oberta a tots els assistents, de la mà de l’especialista en tendències d’interiorisme Gudy Herder (http://www.eclectictrends.com/) que oferirà un taller de mood boards.

18.00h -19.00h : Visita al showroom de Cosentino i mostra de productes de les marques patrocinadores i colaboradores de l'acte.

19.00h - 19.45h :Acte principal, l’entrega dels premis, amb la presència de convidats del món de l’interiorisme, la Junta del CoDIC i representants de les demarcacions, alumnes, professors de les escoles i professionals col·legiats. Es clourà amb un refrigeri, música i l’oportunitat de que els assistents es relacionin entre sí.


Fecha y hora

Ubicación

Carrer Reverend Martí Duran, 21, Polígona Industrial El Plá, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado