Gratis

Entremestres amb Llucia Ramis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Laboratori de Lletres

Sardenya 68

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Ja tenim data per la nova sessió de l'Entremestres del Laboratori de Lletres, xerrades disteses i properes amb autors reconeguts. Aquesta vegada tindrem el plaer de rebre la guanyadora de l'últim premi Anagrama de Novel·la per Les possessions: Llucia Ramis.

Llucia Ramis (Palma, 1977) és periodista i escriptora. Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, treballa al diari La Vanguardia i col·labora a Catalunya Ràdio i RAC1. El 2010 l’Obra Cultural Balear li va atorgar el Premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel per la seva labor en el camp de l’animació cultural i el 2013 va rebre el Premi Time Out al creador de l’any. És autora de les novel·les Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys (Columna, 2008), Egosurfing (Destino, 2010; Premi Josep Pla) i Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes (Columna/ Libros del Asteroide, 2013).

ESP

Ya tenemos fecha para la nueva sesión del Entremestres del Laboratori de Lletres, charlas distendidas y próximas con autores reconocidos. En esta ocasión tendremos el placer de recibir a la ganadora del último premio Anagrama de Novela por Las posesiones: Llucia Ramis.

Llucia Ramis nació en Palma de Mallorca (1977), estudió Ciencias de la Comunicación en la Universidad Autónoma de Barcelona y trabaja como periodista en diversos medios. Ha publicado cuentos en varias antologías y es autora de las novelas Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys (2008) y Egosurfing (2010, Premio Josep Pla).

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Laboratori de Lletres

Sardenya 68

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado