Gratis

Entremestres amb Marc Pastor

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Laboratori de Lletres

39 Carrer de Casp

08010 Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

[CAT]

Ja tenim data per al nou Entremestres del Laboratori de Lletres! Serà el dilluns 9 d'octubre, i el protagonitzarà l'escriptor Marc Pastor. Com sempre, l’event es durà a terme al Laboratori de Lletres i podeu reservar la vostra invitació per assistir a la xerrada.

Marc Pastor (Barcelona, 1977) és criminòleg i un explorador culturalment dispers. Va combatre els nazis a Montecristo i va traçar el perfil criminal de la Vampira de Barcelona a La mala dona (Ara Mini, 2017), distingida amb el premi de novel·la negra Crims de Tinta. Amb L’any de la plaga va alertar sobre una imminent invasió d’ultracossos i amb Bioko (Amsterdam, 2013) ens va descobrir una manera de viatjar en el temps. Ha publicat relats en diverses antologies, i, tot i que es poden llegir per separat, les seves ficcions es complementen i conformen un univers propi i únic. La seva obra ha estat traduïda a una dotzena d’idiomes, entre els quals hi ha l’anglès, l’alemany, el coreà, el turc, el txec o l’hongarès. Actualment treballa a la policia científica dels Mossos d’Esquadra.

[ESP]

Ya tenemos fecha para una nueva edición del Entremestres del Laboratori de Lletres. Será el lunes 9 de octubre a las 19:30h y estará protagonizada por el escritor Marc Pastor. Como siempre, el evento se llevará a cabo en el Laboratori de Lletres y ya podéis reservar vuestra invitación para asistir a la charla.

Marc Pastor (Barcelona, 1977) es criminólogo y un explorador culturalmente disperso. Combatió a los nazis en Montecristo y trazó el perfil criminal de la Vampira de Barcelona en La mala dona (Ara Mini, 2017), distinguida con el premio de novela negra Crims de Tinta. Con el L'any de la plaga alertó sobre un inminente invasión de ultracuerpos y con Bioko (Amsterdam, 2013) nos descubrió una manera de viajar en el tiempo. Ha publicado relatos y conforman un universo propio y único. Su obra ha sido traducida a una docena de idiomas, entre los cualos se encuentran el inglés, el alemán, el koreano, el turco, el checo o el húngaro. Actualmente trabaja en la policia científica de los Mossos de Esquadra.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Laboratori de Lletres

39 Carrer de Casp

08010 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado