Ventas terminadas

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Barcelona

Ronda de la Universitat, 22B, 2n.

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

A l’hora de l’esdeveniment enviarem a dues persones de la nostra consultoria i un representat de El Pozo per anar a les ciutats més importants d’Espanya donant xerrades sobre el nostre projecte i explicant tots els avantatges d’aquest.

Ho organitzarem tot parlant amb els Serveis Socials de cada ciutat, aconseguint així que ens disposin de sales on acostumin a fer conferències per a poder donar-les nosaltres. Les conferències les començaríem només entrar a novembre, així poder anant portant les famílies a Miravete de la Sierra al començaments de març, per a la primavera.


Els dies seran del 1 de novembre fins al 18 del mateix mes. Normalment es farà cada dia a una ciutat diferent ja que la hora pactada de les xarrades és una hora que és molt accessible i permet fàcilment anar a la següent ciutat al acabar. Hi han ciutats entre les que hem deixat dos dies de marge per el propi descans dels representats i la major distància que hi ha entre elles.


Hem escollit aquestes dates perquè pensem que així tindrem el temps suficient per parlar, formar i preparar a les famílies, el poble i la fàbrica cara la primavera.


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Barcelona

Ronda de la Universitat, 22B, 2n.

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado