Gratis

EStart, la oportunidad del cambio. ROAD SHOW.

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Barcelona

Ronda de la Universitat, 22B, 2n

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

L'esdeveniment tindrà lloc a Barcelona l'1 de novembre a les 12:00 del matí. A l’hora de l’esdeveniment enviarem a dues persones de la nostra consultoria i un representant de El Pozo per a explicar la iniciativa que la empresa EStart està duent a terme. Durant la xerrada s'explicarà com poder particiàr-hi i els requisits que plantegem i demanem per a poder formar part del projecte.

Durant la primera mitja hora de l'esdeveniment els dos representants de la empresa EStart explicaran com funciona la nostra plataforma per a repoblar Miravete de la Sierra, els requisits per a poder formar part de la iniciativa i com posar-se en contacte amb EStart per a poder apuntar-se. També s'explicaran tots els avatantges de unir-se a la iniciativa tals com poder guanyar de forma gratuïta una vivenda, tenir feina, etc. Durant la segona mitja hora el representant de la empresa El Pozo explicará la participació d'aquesta empresa en el projecte, que ofereixen i les feines que garanteixen als participants de la iniciativa.

La darrera hora de la xerrada es destinarà a donar de forma més detallada informació de com es prepararà, seleccionarà i contactarà amb les families seleccionades per a participar en el projecte.

Ho organitzarem tot parlant amb els serveis socials de cada ciutat, aconseguint així que ens disposin de sales on acostumin a fer conferències per a poder donarles nosaltres.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Barcelona

Ronda de la Universitat, 22B, 2n

08007 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado