Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Malgrat de Mar

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

FemPop és un festival que no vol existir. Un puny alçat contra la terrible desigualtat que regna en la indústria musical. Els números són terrorífics. En els festivals més grans d'Espanya, només 154 dels 1.006 artistes confirmats són dones o bandes que inclouen dones entre la seva formació principal, és a dir, el 15%. Dels 250 concerts més venuts en 2016, el 77% no va tenir cap dona en l'escenari. En FemPop inclinem la balança cap a l'altre costat. Solament tocaran dones.

FemPop seran 5 concerts íntims en 5 llocs únics del poble, 5 espais sorprenents on mai t'esperaries trobar un concert. Estaràs tan a prop de les artistes que podràs sentir els seus cors bategar.

Horaris:

11:30h – Sala de Plens de l’Ajuntament – Marta Knight

12:30h – Capella de l’Antic Hospital – Haley Heynderickx

13:30h – Sala d’assaig del Centre Cultural– Rosie Carney

16:00h – Plaça de J. Anselm Clavé – Zoe Boekbinder

17:00h – Biblioteca La Cooperativa– Freschard & Stanley Brinks

Tocaran algunes de les promeses més excitants de l'escena independent nacional i internacional:

Zoe Boekbinder (New Orleans, USA). Cantant polifacètica i reina del seu propi univers. Va treure el seu primer disc en 2005 amb la banda Vermillion Lies, i no ha parat de parir bellesa des de llavors. Catalogar-la és impossible: de vegades recorda a Jolie Holland, unes altres a Björk, però sempre sona com Zoe Boekbinder. Ha gravat un disc amb presoners de New Folsom Prison i ha col·laborat amb AniDeFranco i Amanda Palmer.

Haley Heynderickx (Portland, USA). La gran promesa de l'escena indie de Portland, Oregon. El seu àlbum debut està programat per a març 2018 pel segell Mama Bird Recording Co, però ja ha creat suficient buzz per convertir a la jove cantant en la favorita de la premsa especialitzada i el públic més gourmet. Melodies rodones partides en dues per una veu que recorda a la PJ Harvey més inspirada.

Rosie Carney (Donegal, IRE). La nova joia del indie folk britànic. Va deixar el seu poble natal a Anglaterra per anar a viure en la naturalesa més aclaparant d'Irlanda. Té solament 20 anys però les seves cançons estan plenes de saviesa, solitud i dolor. La seva elegància li ha portat a ser comparada per la premsa amb Joni Mitchell. Un diamant per descobrir.

Freschard (Berlin, ALE). Si la primavera sapigués escriure cançons, sonarien com Freschard. Des de 2004 ha tret 6 discos, entre els quals destaca “Boom Biddy Boom” (2013), un fabulós homenatge al pop més ingenu i somiador. Li acompanyarà en l'escenari Stanley Brinks, ex Herman Düne i el seu etern partner in crime.

Marta Knight (Martorell, ES). Poques veus fan somiar més que la de Marta Knight. Sents el seu primer EP “Peterloo Heroes” i veus un món nou, on totes les parets són de vellut i les caigudes acaben en llits de roses.


Etiquetas
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Malgrat de Mar

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado